Follow us

Eva Mendes | Tο hair look της στην Αντίπαρο είναι η τέλεια ιδέα για τα χτενίσματα των καλοκαιρινών διακοπών

Το χτένισμα που θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από τον ήλιο και παράλληλα θα χαρίσει στιλ στο look σου.

eva mendes Instagram

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την απαιτητική τους καθημερινότητα επέλεξαν να κάνουν οι Eva Mendes και Ryan Gosling, που επέλεξαν την Ελλάδα ως τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές τους.

Πιο αναλυτικά, η Eva Mendes, ο Ryan Gosling και οι δύο κόρες τους, Esmeralda Amada και Amanda Lee βρέθηκαν πολύ πρόσφατα στην Αντίπαρο, περνώντας στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου. Ο φακός μάλιστα τους απαθανάτισε πολλές φορές να κάνουν βόλτα στα όμορφα σοκάκια του νησιού ενώ και η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες στο Instagram της, με την ίδια να ποζάρει μπροστά από τα παραδοσιακά, φρεσκοβαμμένα σπίτια του κυκλαδίτικου νησιού.

Ανάμεσα στις - ουκ ολίγες - εικόνες που επέλεξε να μοιραστεί η Eva Mendes με τους εκατομμύρια followers της, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε και τα χτενίσματα που έκανε η γοητευτική ηθοποιός για τις βόλτες της στο νησί. Προτεραιότητά της ήταν να προστατεύσει τα μαλλιά της από τον έντονο ήλιο και τον αέρα, οπότε έκανε το πιο σοφό χτένισμα που θα μπορούσε να σκεφτεί: Έναν ψηλό, messy κότσο και ένα μαντήλι με έντονα χρωματιστά patterns δεμένο σαν κορδέλα στην κορυφή του κεφαλιού. Το look της απέπνεε έντονα κουβανέζικα στοιχεία (η Κούβα είναι άλλωστε και η χώρα καταγωγής της) ενώ ολοκληρώθηκε τέλεια με ένα ζευγάρι μεγάλους, λεπτούς κρίκους.

Τα καλύτερα αντηλιακά μαλλιών για προστασία, ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι

Δες το hair look:

Loading...
Loading...

Μόλις σου δώσαμε ιδέα για τα δικά σου χτενίσματα στις καλοκαιρινές διακοπές, στο νησί και όχι μόνο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ