Follow us

Το girly αξεσουάρ μαλλιών που θα αντικαταστήσει τα κλάμερ φέτος το καλοκαίρι

Τα butterfly clips έχουν προκαλέσει ήδη μεγάλο buzz στα social media.

Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Τους τελευταίους μήνες είναι γεγονός ότι, τόσο οι celebrities, όσο και οι απανταχού fashionistas και beauty addicts έχουν ξετρελαθεί με κάθε λογής αξεσουάρ μαλλιών, και πιο συγκεκριμένα, τα κλάμερ (claw clips), αφού δεν έχουμε σταματήσει να τα βλέπουμε παντού φέτος. Πρόκειται για μια φρενίτιδα που ξεκίνησε από το περσινό καλοκαίρι, και αναφερόμαστε στα cult αυτά αξεσουάρ μαλλιών που έρχονται κατευθείαν από τα 90s και χαρίζουν μια φρέσκια νότα στα looks μας.

Ποιος θα το περίμενε ότι το vintage πλέον αυτό αξεσουάρ θα γινόταν εν έτει 2022 ένα από τα πιο πολυφορεμένα και αγαπημένα hair accessories των πιο στιλάτων γυναικών του πλανήτη; Είναι τόσο πολυαγαπημένα μάλιστα, που δεν είναι λίγες οι φορές που τα έχουμε δει φορεμένα ακόμα και στο κόκκινο χαλί!

6 πανεύκολα, super stylish χτενίσματα για τον καύσωνα

Βέβαια, μια νέα τάση έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του τελευταία, και κάτι μας λέει ότι θα παραμερίσει τα κλάμερ. Ο λόγος για τα κοκαλάκια - πεταλούδες που θα τα βρεις είτε σαν τσιμπιδάκια μαλλιών, είτε σαν clips, είτε ακόμα και σαν μικρά κλάμερ. Άλλο ένα 90s inspired αξεσουάρ που, σίγουρα θα φορούσες κι εσύ όταν ήσουν μικρότερη.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Κι όμως, ενώ μπορεί να δείχνουν σαν κοκαλάκια για μικρά κοριτσάκια, έχουν συγκεντρώσει μεγάλο buzz και τα προτιμούν ήδη μερικές από τις πιο διάσημες influencers. Είναι χαριτωμένα, θηλυκά, πρακτικά και στολίζουν τα μαλλιά σου αναβαθμίζοντας ακόμα και το πιο απλό χτένισμα. Μπορείς ακόμα και να τα φορέσεις σκέτα, σε μια bad hair day που νιώθεις ότι τα μαλλιά σου δεν είναι στα καλύτερά τους.

Αν τώρα είσαι μεγάλη fan των κλάμερ και δεν θες να τα αποχωριστείς, μην ανησυχείς καθώς σου έχουμε τη λύση: τα κλάμερ που έχουν σχήμα πεταλούδας!

Δες μερικά χτενίσματα με butterfly clips:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ