Follow us

6 πανεύκολα, super stylish χτενίσματα για τον καύσωνα

Οι Ελληνίδες και ξένες celebrities μάς εμπνέουν για τα χτενίσματα του καλοκαιριού.

hair Instagram

Μπορεί να διανύουμε τον πρώτο μόλις μήνα του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες όμως έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν αισθητά, με τον καύσωνα να βρίσκεται ήδη προ των πυλών. Όσο και να θέλουμε να διακτινιστούμε σε κάποια παραλία, η πραγματικότητα μάς βρίσκει (το πιθανότερο) στην πόλη, μέσα σε ένα γραφείο ή στη σχολή, να ονειρευόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές που ωστόσο αργούν ακόμα.

Και το ερώτημα είναι ένα: Πώς θα καταφέρουμε να βγούμε σώες από το δριμύ κύμα καύσωνα που πλησιάζει, διατηρώντας ταυτόχρονα τη φρεσκάδα μας; Πέρα από την πλάκα, οι υψηλές θερμοκρασίες απαιτούν και τα ανάλογα χτενίσματα, έτσι ώστε να νιώθουμε πιο δροσερές και ανάλαφρες. Πόσες φορές δεν έχεις ιδρώσει εξαιτίας των μαλλιών που έχεις αφήσει να πέφτουν ελεύθερα στην πλάτη σου; Αν μάλιστα έχεις και πολύ μακριά, πλούσια μαλλιά, αυτό κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση.

Το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για να μυρίζουν πάντα όμορφα τα μαλλιά τους

Ξέρουμε τι θες: Ιδέες για χτενίσματα για μακριά μαλλιά που να έχουν στιλ και να μην σε ζεσταίνουν, χωρίς όμως να πρέπει να καταλήξεις πάλι στον κλασικό κότσο-κεφτέ ή σε μια απλή αλογοουρά.

Που, βέβαια, ακόμα και αυτά τα χτενίσματα μπορούν να αποκτήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον twist με τις κατάλληλες κινήσεις (βλ. αξεσουάρ).

Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που κολακεύει τέλεια τα καστανά μάτια

Δες παρακάτω 10 χτενίσματα από Ελληνίδες και ξένες celebrities, fashionistas και influencers που θα σε εμπνεύσουν για τα επόμενα χτενίσματά σου στον καύσωνα (αλλά και γενικά):

The inspiration

Τα twin braids της Δούκισσας Νομικού

Loading...

Τα ponytails της Έβελυν Καζαντζόγλου

Loading...
Loading...

Οι κότσοι με claw clips της Hailey Bieber

Loading...

Tα space buns της Chiara Ferragni

Loading...

To jockey-pony της Δώρας Κατσικογιάννη

Loading...

Το messy bun της Elsa Hosk

Loading...

The Alternatives

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ