Follow us

Trending now | Το μπεζ χρώμα στα νύχια είναι το κομψότερο όλων

Μερικές από τις διασημότερες celebrities και fashionistas το έχουν υιοθετήσει ήδη στο μανικιούρ τους.

Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Ο μινιμαλισμός στα beauty trends καλά κρατεί τελευταία, μιας και η μόδα βάζει στο επίκεντρο όλα τα low-maintenance styles είτε πρόκειται για μαλλιά, είτε για μακιγιάζ είτε για νύχια. Και αυτό σημαίνει ότι πλέον δίνεται προτεραιότητα στην original ομορφιά και στο φυσικό αποτέλεσμα σε μια εμφάνιση με στόχο να αναδειχθούν - και όχι να καλυφθούν - τα φυσικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας.

Έτσι έγινε και με τις τάσεις στο μανικιούρ, με το milk-bath mani, τα pearly baby pink nails ή το russian manicure να είναι μερικά μόνο από τα πρόσφατα trends που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Κοινό τους χαρακτηριστικό; Το απαλό, διακριτικό χρώμα που χαρίζει ένα κομψό αποτέλεσμα στα νύχια, λεπταίνει τα άκρα και πηγαίνει σχεδόν με όλα.

Όσο για τα μπεζ νύχια που βλέπουμε εξίσου παντού, πρόκειται για μια παραλλαγή των παραπάνω που θεωρείται ακόμα πιο ουδέτερη - πλην όμως το ίδιο, ή και περισσότερο κομψή. Μια απόχρωση που δείχνει πολύ αριστοκρατική, πηγαίνει με όλους τους τόνους επιδερμίδας αλλά και τα ρούχα και δείχνει άψογη σε μαυρισμένο δέρμα. Δεν απορούμε γιατί οι διασημότερες και πιο κομψές γυναίκες προτιμούν πλέον το μπεζ ακόμα και από τα ρομαντικά παστέλ, το κλασικό γαλλικό μανικιούρ αλλά και τα κάθε είδους nail art. Μπορεί να είναι κλασική, όμως καταφέρνει να είναι και μοντέρνα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Στέκεται μόνο του σε πολύ chic μονοχρωμίες ή με διακριτικά σχέδια και patterns.

6 multitasking προϊόντα για τα μαλλιά που θα σου λύσουν τα χέρια κάθε πρωί

Δες παρακάτω τι εννοούμε:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ