Follow us

10 καλλυντικά που έχουν γίνει viral στο TikTok και αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα μακιγιάζ και σου προτείνουμε να τα δοκιμάσεις asap.

lips iStock

Εάν διαθέτεις λογαριασμό στο TikTok, το πιθανότερο είναι ότι θα έχεις ήδη διαπιστώσει πόσα προϊόντα μακιγιάζ γίνονται viral από τη μια στιγμή στην άλλη μέσα από mini tutorials και reviews χρηστών από όλο τον κόσμο. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει καλλυντικό για το οποίο δεν θα βρεις έστω μια αναφορά στο εν λόγω μέσο, γεγονός που μας κάνει να καταφεύγουμε εκεί για να αναζητήσουμε οτιδήποτε θελήσουμε, είτε πρόκειται για προϊόν είτε για makeup tips & hacks είτε για κάποια αξιολόγηση.

6 multitasking προϊόντα για τα μαλλιά που θα σου λύσουν τα χέρια

Είναι αλήθεια ωστόσο ότι υπάρχουν ορισμένα καλλυντικά που γίνονται viral πολύ πιο εύκολα σε σχέση με άλλα και τα βλέπεις συνέχεια στο feed σου, με τα σχετικά βίντεο να παίρνουν εκατομμύρια views και likes. Εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα συγκεκριμένα βίντεο ασκούν έντονο influence στο κοινό του TikTok, αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι όποιο προϊόν γίνει viral, θα γίνει sold out το επόμενο λεπτό.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 10 πιο συνηθισμένα καλλυντικά που βγαίνουν συχνότερα στην αρχική μας - και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι, πράγματι είναι πολύ χρήσιμα και, ευτυχώς, αρκετά οικονομικά. Από face cleansers μέχρι μάσκαρα και κρεμώδη ρουζ ή detox μάσκες προσώπου, καλό είναι να δοκιμάσεις έστω ένα από αυτά μια φορά στη ζωή σου.

Trending now | Το μπεζ χρώμα στα νύχια είναι το κομψότερο όλων

Αυτά είναι τα 10 πιο viral προϊόντα ομορφιάς του TikTok που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου

Air Volume Μega Mascara,  L'Oreal Paris

Air Volume Μega Mascara, L'Oreal Paris

Το μοναδικό βουρτσάκι με διπλού μήκους τριχάκια χαρίζει στις βλεφαρίδες εντυπωσιακό όγκο, ενώ ταυτόχρονα τις κάνει να διατηρούν μια ανάλαφρη αίσθηση. Τα κοντά τριχάκια αγκαλιάζουν τις βλεφαρίδες από τη ρίζα τους, ενώ τα μακριά γεμίζουν τις βλεφαρίδες με έντονο μαύρο χρώμα για βλέμμα που μαγνητίζει. 

Virgin Marula Luxury Facial Oil, Drunk Elephant

Virgin Marula Luxury Facial Oil, Drunk Elephant

Πλούσιο σε σημαντικά αντιοξειδωτικά και ωμέγα 6 και 9, το έλαιο μαρούλα θρέφει και εξισορροπεί, ενώ απορροφάται γρήγορα και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες ή λιπαρές. Πολλές κοπέλες το χρησιμοποιούν και σαν highlighter.

Superstay Vinyl Ink Υγρό Κραγιόν, Maybelline (10 Lippy)

Superstay Vinyl Ink Υγρό Κραγιόν, Maybelline (10 Lippy)

Πρόκειται για κραγιόν μακράς διάρκειας χάρη στην Color lock σύνθεσή του που εγγυάται για πρώτη φορά λαμπερό vinyl χρώμα που δεν μεταφέρεται. 

Caudalie Vinergetic C+ Instant Detox Mask

Caudalie Vinergetic C+ Instant Detox Mask

Η φυσική φόρμουλα από ροζ πηλό της συγκεκριμένης μάσκας αντλεί όλους τους ρύπους, τη σκόνη και τα υπολείμματα μακιγιάζ από την επιφάνεια του δέρματος και τους πόρους για να αφήσει το δέρμα πολύ καθαρό και λείο. Οι πόροι συσφίγγουν και η επιδερμίδα φαίνεται πιο ομοιόμορφη.

Lait-Crème Concentré, Embryolisse

Lait-Crème Concentré, Embryolisse

Ενυδατική κρέμα με υφή γαλακτώματος που συνδυάζει πολλαπλές χρήσεις: ενυδατική φροντίδα που θρέφει την επιδερμίδα, primer πριν το μακιγιάζ, αλλά και προϊόν ντεμακιγιάζ για τον καθαρισμό του προσώπου. Επιπλέον, λειτουργεί ως καταπραϋντική λοσιόν για μείωση των ερεθισμών μετά το ξύρισμα.

CeraVe Foaming Cleanser

CeraVe Foaming Cleanser

Αυτό το αναζωογονητικό gel, με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και την περίσσεια λιπαρότητας καθαρίζoντας σε βάθος, χωρίς να διαταράσσει τον επιδερμιδικό φραγμό.

Βαζελίνη Vaseline Original

Βαζελίνη Vaseline Original

Γιατί είναι η βαζελίνη μέσα στα top 10 "διάσημα" προϊόντα του TikTok; Γιατί έχει γίνει μεγάλο trend το slugging, που θέλει την επάλειψη της βαζελίνης στο πρόσωπο ως το τελευταίο βήμα της νυχτερινής skincare ρουτίνας, για να ¨κλειδώσουν" τα ενυδατική στοιχεία των υπόλοιπων κρεμών που εφαρμόστηκαν.

Electric Glow Colour Changing Lipstick, essence

Electric Glow Colour Changing Lipstick, essence

Νομίζω είναι κατανοητό για ποιον λόγο βλέπουμε παντού το συγκεκριμένο κραγιόν στο TikTok: To χρώμα του δεν είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται! Πιο συγκεκριμένα, το ενυδατικό αυτό κραγιόν αντιδρά με τη φυσική, μοναδική τιμή pH του δέρματος των χειλιών και ως αποτέλεσμα αλλάζει την απόδοση χρώματος στα χείλη μας. Ταυτόχρονα, λειτουργεί και ως lip balm ενώ χαρίζει μια διακριτική λάμψη.

ILIA Beauty Multi-Stick

ILIA Beauty Multi-Stick

Δεν είναι να απορείς για τον λόγο που το συγκεκριμένο πολυχρηστικό στικ έχει γίνει viral: Είναι ιδανικό για τα μάγουλα, τα χείλη και τα μάτια ενώ με ενα μόνο προϊόν έχεις πετύχει το τέλειο μονοχρωματικό μακιγιάζ.

Rare Beauty, Soft Pinch Liquid Blush (απόχρωση Hope)

Rare Beauty, Soft Pinch Liquid Blush (απόχρωση Hope)

Το κρεμώδες ρουζ της Selena Gomez είναι δημοφιλές όχι μόνο επειδή ανήκει στο brand της διάσημης star, άλλά και γιατί είναι ένα πραγματικό must-have για το νεσεσέρ σου. Έχει βελούδινη υφή, οι αποχρώσεις γράφουν υπέροχα στο δέρμα ενώ μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το κραγιόν σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ