Follow us

"Τι μακιγιάζ να κάνω σε βάπτιση;" | Τα tips της beauty editor για ένα άψογο αποτέλεσμα

Plus, οι φωτογραφίες από τα πιο πετυχημένα makeup looks ορισμένων διάσημων Ελληνίδων θα σου δώσουν άπλετο inspo.

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Η περίοδος των βαπτίσεων είναι επισήμως εδώ και η προσοχή των περισσότερων καλεσμένων είναι επικεντρωμένη, μεταξύ άλλων, στο μακιγιάζ. "Τι μακιγιάζ να κάνω", "ιδέες για φυσικό μακιγιάζ για βάπτιση κατάλληλο για νησί", "πώς να βαφτώ εάν είμαι νονά", είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που ακούμε καθημερινά.

Οι προτάσεις και οι ιδέες είναι άπειρες, ενώ δεν διαφέρουν πολύ ανάλογα με το αν είσαι η καλεσμένη, η νονά ή η μαμά που βαφτίζει. Κι αυτό γιατί, το μακιγιάζ μιας καλοκαιρινής βάπτισης οφείλει να είναι ανάλαφρο και δροσερό ό, τι ρόλο κι αν έχεις, δεδομένου του ότι το μυστήριο τελείται συνήθως πρωινές ώρες ή το απόγευμα, που όμως ο ήλιος καίει ακόμα αρκετά. Και καμία δεν θέλει να δει το πρόσωπό της να ιδρώνει, με το μακιγιάζ να "τρέχει" και το δέρμα της να γυαλίζει τόσο από τη ζέστη όσο και από τις πολλές στρώσεις makeup.

Αυτό είναι το primer κατά της λιπαρότητας που θα αγόραζα σίγουρα ξανά και ξανά

Είμαι σίγουρη ωστόσο ότι θες να λάμψεις και, ιδίως αν είσαι νονά ή η μαμά που βαφτίζει, θες να βγάλεις όμορφες φωτογραφίες που θα σου μείνουν μια ζωή. Τι πρέπει να προσέξεις; Μπορείς να δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ που θα ξεχωρίζει, δίνοντας ένταση στο ρουζ ή στο highlighter ή απλά στο κραγιόν σου, προσέχοντας ωστόσο τη βάση σου που πρέπει να παραμείνει αναλλοίωτη. Αυτό θα το πετύχεις με ένα πολύ καλό primer και με το σωστό για το δέρμα σου foundation.

Perfect base | 4 tips για άψογη εφαρμογή του foundation

Σε γενικές γραμμές, θα πρότεινα να αναδείξεις τη sunkissed επιδερμίδα σου, εάν έχεις προλάβει να μαυρίσεις, ή να δημιουργήσεις ένα ηλιοκαμένο εφέ με τη χρήση bronzer και να τονίσεις διακριτικά τα χαρακτηριστικά σου με soft αποχρώσεις. Σε περίπτωση που θες λίγο χρώμα στο πρόσωπο, μπορείς να βάλεις ένα κόκκινο ή έντονο κοραλί κραγιόν, που είναι μεγάλη τάση φέτος το καλοκαίρι, κρατώντας όμως τις ισορροπίες στο υπόλοιπο πρόσωπο με ήπιους τους τόνους του μακιγιάζ. Τέλος, το nude makeup σε μπεζ, καφέ, χρυσές και bronze αποχρώσεις, θα είναι πάντοτε in.

Με λίγα λόγια, μπορείς να δείξεις λαμπερή και προσεγμένη με ένα αρκετά φυσικό και δροσερό μακιγιάζ.

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το bronzer για μια άψογη sunkissed λάμψη στο πρόσωπο

Οι παρακάτω φωτογραφίες από τα makeup looks ορισμένων διάσημων Ελληνίδων θα σου δώσουν άπλετη έμπνευση για τα δικά σου looks:

Τόνια Σωτηροπούλου

Loading...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Loading...

Βάσια Κωσταρά

Loading...

Δούκισσα Νομικού

Loading...

Αντιγόνη Κουλουκάκου

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ