Follow us

Η Ελένη Βουλγαράκη υιοθέτησε το nail trend που λίγες Ελληνίδες γνωρίζουν ακόμα

Το ιδιαίτερο χρώμα νυχιών που θα βλέπεις συνέχεια στις παραλίες φέτος.

Ελένη Βουλγαράκη Instagram/@voulgaraki_el

Μία γρήγορη ματιά στο προφίλ της Ελένης Βουλγαράκη στο Instagram, θα σε πείσει πως λατρεύει να ακολουθεί κάθε είδους beauty trend. Η μεγαλύτερη αδυναμία της είναι ξεκάθαρα οι τάσεις στα νύχια και κυρίως εκείνες που σχετίζονται με έντονα χρώματα. Πρόσφατα υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτή τη στιγμή, βάφοντας τα νύχια της στο it χρώμα της σεζόν.

Αυτό είναι το μόνο χρώμα που αξίζει να βάψεις τα νύχια σου το καλοκαίρι σύμφωνα με τις fashionistas

Loading...

Ο λόγος για τα Bottega green nails, το μανικιούρ, το οποίο υιοθετούν τώρα οι πιο ενημερωμένες διεθνείς fashionistas, αλλά λίγες Ελληνίδες έχουν αγαπήσει ακόμα.

Loading...

H τάση εμπνέεται από τη χαρακτηριστική πράσινη απόχρωση, που αγαπά ο οίκος Bottega Veneta για τα αξεσουάρ του, με πιο δημοφιλή την Teen Jodi Bag και το Mini Pouch, που κρατούν τώρα όλα τα it girls.

Ελένη Βουλγαράκη | Τα αισθησιακά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

Loading...

Πρόκειται για ένα "αληθινό" πράσινο, το οποίο δεν είναι ούτε πολύ ανοιχτόχρωμο, ούτε πολύ σκουρόχρωμο, γεγονός που το κάνει πολύ πιο εύκολα φορέσιμο από τα δημοφιλή neon greens των προηγούμενων χρόνων.

Loading...

Αν και με μια πρώτη ματιά μοιάζει με "δύσκολη" τάση, η Ελένη Βουλγαράκη αποδεικνύει πως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο "τρομακτική" όσο πιθανόν νομίζεις, συνδυάζοντάς τη τόσο με το παστέλ μπικίνι της και με ένα λιλά-λευκό βραδινό outfit, όσο και με ένα total green look.

Σπαστά μαλλιά | 10 καλοκαιρινά χτενίσματα της Τόνιας Σωτηροπούλου που πρέπει να αντιγράψεις σήμερα κιόλας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ