Follow us

Ένας ευρηματικός τρόπος για να κάνεις ακόμα πιο ζουμερό το χρώμα του κραγιόν σου

Ο πιο φυσικός τρόπος για να "μεγαλώσεις" τα χείλη σου.

Shanina Shayk Splash News / Ideal Image

Το Instagram και το TikTok είναι ένας παράδεισος που βρίθει από beauty tips και tricks, έτοιμα να κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη αλλά και το μακιγιάζ μας πιο εντυπωσιακό, πολλές φορές χωρίς κόπο.

Σε ένα τέτοιο makeup trick "πέσαμε" τις προάλλες στο Instagram, που μας έδειχνε έναν τρόπο για να κάνεις το χρώμα των χειλιών σου πιο ζουμερό, πιο ζωντανό αλλά και πιο σταθερό, δείχνοντας ταυτόχρονα απόλυτα φρέσκο και νεανικό.

Και ενώ η αυτόματη σκέψη όλων μας πάει σε κάποιο αγαπημένο, σταθερό κραγιόν, που μας χαρίζει αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλουμε, η Gen Z έχει άλλη άποψη. Πιο συγκεκριμένα, η νεότερη γενιά έχει εφεύρει έναν τρόπο να πετυχαίνει το πιο juicy εφέ στα χείλη με τον πιο απλό τρόπο, και μόνο με δύο προϊόντα χειλιών.

Αναλυτικότερα, το makeup hack αυτό προτείνει να βάψεις τα χείλη σου με ένα lip stain (ανεξίτηλο κραγιόν ή lip gloss), κατά προτίμηση σε έντονο κόκκινο, μπορντό, ακόμα και φούξια χρώμα, και στη συνέχεια να... το αφαιρέσεις με ένα χαρτομάντιλο. Θα παρατηρήσεις ότι το κραγιόν φεύγει μεν, αφήνει ωστόσο πίσω του μια διακριτική υποψία του χρώματος που μόλις αφαίρεσες. Το επόμενο βήμα λέει να περάσεις τα χείλη σου με ένα διάφανο gloss ή balm, το οποίο όχι μόνο θα χαρίσει λάμψη και ενυδάτωση, αλλά και θα ζωηρέψει το χρώμα, θα το κάνει να φανεί πολύ φρέσκο και φυσικό και θα κάνει τα χείλη πιο σαρκώδη και ζουμερά.

Ξέχνα (για λίγο) τα lip balms | Τα lip oils είναι η νέα τάση στην ενυδάτωση των χειλιών μας

Δες το βίντεο:

Loading...

Clean Manicure | Η νέα τάση στα νύχια που λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ