Follow us

Chocolate Cherry | Το χρώμα μαλλιών-όνειρο που θα βλέπεις παντού φέτος το φθινόπωρο

Ταιριάζει σε όλες τις καστανές.

καστανό κόκκινο χρώμα μαλλιών Pixel Formula

Ο καιρός έχει βάλει ήδη τα φθινοπωρινά του κι αυτό σημαίνει πως έχεις την τέλεια δικαιολογία να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο για το απαραίτητο hair refresh μετά τις διακοπές. Αν φέτος προτιμάς να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, αλλάζοντας το χρώμα των μαλλιών σου κι όχι το μήκος τους, θα χαρείς να μάθεις πως βρήκαμε το ωραιότερο καστανό κόκκινο χρώμα μαλλιών *ever*, εκείνο που κολακεύει κάθε μελαχρινή.

Η Ευγενία Σαμαρά υιοθέτησε το makeup trend που αποθεώνουν σχεδιαστές και influencers

Chocolate Cherry | Το ωραιότερο καστανό κόκκινο χρώμα μαλλιών της χρονιάς

Πέρυσι το φθινόπωρο η colorist Jenna Perry, το πελατολόγιο της οποίας περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως εκείνο της Bella Hadid και της Chloë Sevigny, προέβλεψε πως τα χάλκινα και mocha chocolate χρώματα μαλλιών θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Και είχε απόλυτο δίκιο. Φέτος στοιχηματίζει πως η απόχρωση chocolate cherry θα είναι το Νο.1 hair trend της σεζόν και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την πιστέψουμε.

Πρόκειται για μία βαθιά καστανή απόχρωση με κόκκινο gloss, το οποίο δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον βυσσινί αποτέλεσμα. Η έντασή του βέβαια εξαρτάται από τον colorist σου.

Σε αντίθεση με τα κλασικά χρώματα μαλλιών, αλλά κι εκείνα που μεσουράνησαν το περασμένο φθινόπωρο είναι πολύ πιο low-maintenance, καθώς έχει αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια. "Κρατά μέχρι και τρεις μήνες", λέει η Perry. Αυτό φυσικά προϋποθέτει τη σωστή περιποίηση των μαλλιών με σαμπουάν και conditioners, που προστατεύουν το χρώμα, αλλά και μάσκες και έλαια, που ενυδατώνουν την τρίχα, περιορίζοντας το σπάσιμό της.

Κατερίνα Καινούργιου | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που λατρεύουν και οι πιο διάσημες influencers

Hair Inspo Time

Δες φωτογραφίες με chocolate cherry hair looks και πάρε ιδέες πριν το ραντεβού σου στο κομμωτήριο:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ