Follow us

Υποφέρεις από μαύρους κύκλους στα μάτια; Το αγαπημένο concealer της Kaia Gerber κάνει όντως θαύματα

Το προϊόν που χαρίζει 8 ώρες ύπνου με ένα μόλις πέρασμα - και είναι και το δικό μας αγαπημένο.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι το πιο συχνό πρόβλημα της εποχής μας, που μάλιστα απασχολεί γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας: Μπορεί να εμφανιστεί με την ίδια ευκολία σε μια 20χρονη κοπέλα όσο και σε μια μεγαλύτερη γυναίκα. Κι αυτό γιατί οφείλονται σε μια πληθώρα αιτιών που έχουν να κάνουν με την κληρονομικότητα αλλά και τις καθημερινές συνήθειες, τη διατροφή, ακόμα και την έκθεση στον ήλιο αλλά και στην μπλε ακτινοβολία των οθονών, μεταξύ άλλων.

Κι ενώ η περιποίηση με στοχευμένες κρέμες και ορούς ματιών κρίνεται απαραίτητη πρωί και βράδυ, παράλληλα με έναν όσο το δυνατόν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ισορροπημένη διατροφή και πολύ ύπνο, το μακιγιάζ εξακολουθεί να παίζει μεγάλο ρόλο στο καμουφλάρισμά τους. Πόσα και πόσα makeup hacks έχουμε αναφέρει κατά καιρούς σχετικά με το πώς μπορείς να καλύψεις αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και να φανείς αμέσως πιο ξεκούραστη και φρέσκια...

20, 30, 40+ | Οι καλύτερες κρέμες ματιών για κάθε ηλικία

Πώς να δείχνω φρέσκια ακόμα και μετά από ξενύχτι; Το viral TikTok hack που θα σε βοηθήσει

Τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα πολύ καλό concealer, το οποίο θα κάνει πολλά περισσότερα από το να καλύψει απλά τους μαύρους κύκλους. Δοκιμάσαμε λοιπόν το αγαπημένο concealer της Kaia Gerber, το Touche Éclat Stylo Instant Highlighter του Yves Saint Laurent, το οποίο όχι μόνο καλύπτει τους μαύρους κύκλους αλλά και φωτίζει στην στιγμή την περιοχή γύρω από τα μάτι, λειαίνοντας και τελειοποιώντας την επιδερμίδα χαρίζοντας ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Το πανέξυπνο makeup hack για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Δες πώς το χρησιμοποιεί η ίδια:

Loading...


Tip: Με το ίδιο concealer μπορείς να διορθώσεις τυχόν μουτζούρες από μάσκαρα ή eye liner αλλά και να φωτίσεις κάθε στιγμή της ημέρας την περιοχή, κάνοντας πιο ξεκούραστο το βλέμμα σου.

Δες το προϊόν:

Υποφέρεις από μαύρους κύκλους στα μάτια; Το αγαπημένο concealer της Kaia Gerber κάνει όντως θαύματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ