Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Το νέο της κούρεμα, λίγο πριν αναχωρήσει για Τενερίφη

Η παρουσιάστρια φρέσκαρε τα μαλλιά της και έκοψε αφέλειες, ενόψει των γυρισμάτων για το "Love Island".

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram @ilianapapageorgiou

Δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή από την τωρινή για να επισκεφτείς το κομμωτήριο, αυτό είναι σίγουρο. Και είναι κάτι που γνωρίζουν καλά και οι celebrities, αφού η μια μετά την άλλη σπεύδουν να κλείσουν ραντεβού με τους αγαπημένους τους κομμωτές, είτε για βαφή, είτε για κούρεμα είτε για χτένισμα, ενόψει και της νέας σεζόν.

Μια εξ' αυτών και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που συνηθίζει να πραγματοποιεί το "ετήσιο κούρεμά" της, όπως το ονομάζει χαρακτηριστικά, τέτοια εποχή κάθε χρόνο, αμέσως μετά τις διακοπές. Και πολύ σοφά πράττει, αφού αυτή την εποχή τα μαλλιά χρειάζονται περιποίηση, ενυδάτωση και αναδόμηση μετά από την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί εξαιτίας του ήλιου και της θάλασσας. Τώρα επίσης είναι η εποχή που πρέπει κανείς να κόψει την ψαλίδα και να απαλλαγεί από ταλαιπωρημένες άκρες, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να δείξουν τα μαλλιά υγιή και λαμπερά.

Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Φεστιβάλ Βενετίας | Φόρεσε το χρώμα σκιάς που κολακεύει όλες τις καστανομάτες

Η παρουσιάστρια έχει άλλον έναν λόγο να θέλει άψογα μαλλιά, αφού σύντομα θα αναχωρήσει για την Τενερίφη, με αφορμή τα γυρίσματα για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ, την οποία θα παρουσιάζει. Έτσι, με τη βοήθεια του αγαπημένου της φίλου και ταλαντούχου hairstylist, Πάνου Παπανδριανού, έκανε το καθιερωμένο κούρεμα - φρεσκάρισμα, αφαιρώντας ελάχιστους πόντους από τις άκρες των μαλλιών και ανανεώνοντας τις χαρακτηριστικές πλέον αφέλειές της, τις οποίες έκοψε μέχρι το ύψος των φρυδιών.

Back to office | To 80s χτένισμα της Hailey Bieber είναι ιδανικό και για το γραφείο

Μάλιστα, γύρισε σε βίντεο την όλη διαδικασία και το δημοσίευσε στο προφίλ της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ