Follow us

Back to office | To 80s χτένισμα της Hailey Bieber είναι ιδανικό και για το γραφείο

Αλλά και για τα after-office drinks σου.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Άφθονα 80s vibes μάς χάρισε η Hailey Bieber για άλλη μια φορά, χάρη στο σέξι και πολύ girly χτένισμα που έκανε και που, φυσικά, θέλουμε να αντιγράψουμε asap. Το μοντέλο άλλωστε φημίζεται για το πολύ ιδιαίτερο στιλ του, που δανείζεται συχνά στοιχεία από τις δεκαετίες του ᾽80 και ᾽90, παρ´όλο το νεαρό της ηλικίας του (είναι μόλις 25 χρονών).

Όσο για το χτένισμα, πρόκειται για ένα πολύ κοριτσίστικο half-up, με τα μισά μαλλιά πιασμένα σε μια ψηλή, πολύ σφιχτή αλογοουρά με ένα ροζ μεταξωτό scrunchie (μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν σε hair accessories). Τα υπόλοιπα μαλλιά έπεφταν στους ώμους της σε σφιχτές μπούκλες που χάριζαν αυτό το casual vibe ενώ δύο λεπτές τούφες πλαισίωναν δεξιά κι αριστερά το πρόσωπό της.

Δούκισσα Νομικού | Υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις μαλλιών του φθινοπώρου

Εκτός από τη δεκαετία του '80, το συγκεκριμένο χτένισμα μάς έφερε στο μυαλό κάτι από την Barbiecore αισθητική που είναι τόσο στη μόδα τελευταία. Σε αυτό συνέβαλε και το μακιγιάζ του μοντέλου σε ροζ παστέλ τόνους αλλά και τα glazed donut shimmery νύχια της.

Δες το χτένισμα:

Loading...

Glazed Donut Nails | Όλα τα βήματα για να αντιγράψεις το αγαπημένο μανικιούρ της Hailey Bieber

Tι λατρέψαμε στο συγκεκριμένο χτένισμα, πέρα από το πολύ θηλυκό vibe που προσδίδει; Ότι μπορείς να το κάνεις τόσο στο γραφείο όσο και σε βραδινή έξοδό σου με την ίδια ευκολία. Η ιδανική επομένως επιλογή για τα after office drinks σου, ώστε να μην χρειαστεί να ανησυχείς για το τι χτένισμα να κάνεις στην έξοδό σου μετά το γραφείο - θα είσαι ήδη έτοιμη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ