Follow us

Ευγενία Σαμαρά | Με το πιο trendy (και uber cool) χτένισμα με πλεξούδες στο πάρτι γενεθλίων της

Τα χτενίσματα με πλεξούδες είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Ευγενία Σαμαρά Instagram

Μπορεί τα γενέθλιά της να ήταν στις 30 Αυγούστου, η Ευγενία Σαμαρά ωστόσο αποφάσισε να γιορτάσει τα 35 της χρόνια το Σάββατο που μας πέρασε, σε ένα ξέφρενο θεματικό πάρτι που έγινε talk of the town.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός διοργάνωσε ένα πάρτι με θέμα "strass and trash", όπου έδωσαν το παρών πολυαγαπημένοι celebrities και φίλοι της, όλοι έτοιμοι να διασκεδάσουν και να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης, όπως άλλωστε όριζε και η οικοδέσποινα.

Σύμφωνα με το θέμα, τα strass και οτιδήποτε shimmery και γυαλιστερό ήταν η προϋπόθεση για να είναι κανείς "μέσα" στο dresscode, πράγμα που έκανε το πάρτι και όλες τις εμφανίσεις να έχουν ένα ξεκάθαρα disco vibe.

To δημοφιλές streetstyle χτένισμα που είναι ιδανικό για τις bad hair days σου

Αυτό που ωστόσο μας τράβηξε αμέσως την προσοχή στην εμφάνιση της εορτάζουσας ήταν το uber cool χτένισμά της. Αρχικά, πρόσθεσε πολύ μακριά extensions ώστε να επεκτείνει το μάκρος αλλά και τον όγκο των μαλλιών της και στη συνέχεια έπλεξε τρεις γαλλικές πλεξούδες στην κορυφή του κεφαλιού που τελείωναν σε ένα ψηλό ponytail. Το συγκεκριμένο hairstyle ταίριαξε άψογα με τα strass που αποφάσισε να κολλήσει στις πλεξούδες, σχηματίζοντας έτσι ένα σχέδιο που θύμιζε κόσμημα στη γραμμή των μαλλιών της, αλλά και με το glowy μακιγιάζ της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Φεστιβάλ Βενετίας | Φόρεσε το χρώμα σκιάς που κολακεύει όλες τις καστανομάτες

Δες το χτένισμα με πλεξούδες που μας ενθουσίασε:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ