Follow us

Κάτια Ταραμπάνκο | Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε - Η δραστική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Με εντελώς νέα μαλλιά εμφανίστηκε το μοντέλο - δες το νέο της hair look.

MissBloom TEAM
Κάτια Ταραμπάνκο NDP

Άλλη μια δραστική αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία εμφανίστηκε σε χτεσινοβραδινή, κοσμική εκδήλωση με ολοκαίνουριο hairstyle.

Το μοντέλο, που έγινε ευρύτερα γνωστό μέσω της συμμετοχής της στο GNTM 3, και στο οποίο στέφθηκε νικήτρια κατά το ήμισυ, μάς έχει συνηθίσει σε αρκετές αλλαγές στα μαλλιά της. Αν κάτι είναι σίγουρο για εκείνη είναι το γεγονός ότι δεν φοβάται να δοκιμάσει οποιοδήποτε κούρεμα, χτένισμα και χρώμα μαλλιών. Από σκούρο καστανό και μαύρο μέχρι ροζ και πορτοκαλί, δεν υπάρχει βαφή που να μην έχει τολμήσει, ενώ και τα χτενίσματα που επιλέγει μπορούν πολλές φορές να θεωρηθούν edgy.

Χριστίνα Μπόμπα | Το χτένισμά της στη βάφτιση των διδύμων είχε την πιο girly λεπτομέρεια

Ωστόσο, στο Annual FashionTV World’s Excellence Gala που διοργάνωσε το FashionTV το βράδυ της Τρίτης, 20/09, το νεαρό μοντέλο έκανε για άλλη μια φορά την έκπληξη, αφού δεν είχε αλλάξει μόνο το χρώμα αλλά και το κούρεμα.

Πιο συγκεκριμένα, υιοθέτησε το pixie cut με το οποίο είχε στεφθεί νικήτρια στον τρίτο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων, σε μια platinum blonde απόχρωση που την έκανε να δείχνει κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος.

Φθινοπωρινό μανικιούρ 2022 | Τα χρώματα που επιλέγουν οι πιο ενημερωμένες Ελληνίδες influencers

Μάλιστα, σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τις αλλαγές στη ζωή της, εκείνη απάντησε ότι δεν άλλαξε μόνο τα μαλλιά της αλλά και όλα τα πράγματα στη ζωή της, αφήνοντας αιχμές για νέα ξεκινήματα που πρόκειται να έρθουν.

Δες το αποτέλεσμα:

Κάτια Ταραμπάνκο | Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε - Η δραστική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της
κατια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ