Follow us

Αγγελική Δαλιάνη | Το "ζεστό" άρωμα που φορά κάθε μέρα εδώ και χρόνια

"Έχω βρει σε αυτό το άρωμα 'αυτό το κάτι'".

Αγγελική Δαλιάνη άρωμα Instagram

Χαμηλών τόνων και εξαιρετικά ευγενική προσωπικότητα, η Αγγελική Δαλιάνη αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ και τα extravagant hairstyles. Το ίδιο διακριτικές είναι και οι αρωματικές της επιλογές. Το άρωμα που φορά μάλιστα κάθε μέρα εδώ και χρόνια είναι τόσο δροσερό και κομψό, που πλέον θεωρείται "κλασική αξία".

Ανθή Βούλγαρη | Το άρωμα καθαριότητας που δεν αλλάζει με τίποτα

Το αγαπημένο άρωμα της Αγγελικής Δαλιάνη

"Ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα εδώ και χρόνια είναι το Eau de Marveilles του οίκου Hermès. Για να είμαι ειλικρινής μού είναι δύσκολο να περιγράψω γιατί το αγαπώ. Έχω βρει σε αυτό το άρωμα "αυτό το κάτι" που μου ταιριάζει και με χαρακτηρίζει. Το φοράω χειμώνα καλοκαίρι, αλλά το καλοκαίρι το απολαμβάνω περισσότερο. Είναι πορτοκαλένιο, ξυλώδες, ελαφρά πιπεράτο, χωρίς να γίνεται βαρύ ή έντονο".

Σοφία Χατζηπαντελή | Το αγαπημένο της άρωμα είναι τόσο έντονο που μυρίζει και την επόμενη μέρα

Αγγελική Δαλιάνη | Το "ζεστό" άρωμα που φορά κάθε μέρα εδώ και χρόνια

Το άρωμα αυτό που δημιουργήθηκε το 2004 από τον Ralph Schwieger και την Nathalie Feisthauer, είναι πολύ "ζεστό" και ταυτόχρονα εξαιρετικά αναζωογονητικό. Οι νότες που κυριαρχούν είναι το πορτοκάλι, το λεμόνι, το κεχριμπάρι, το ροζ πιπέρι, η βιολέτα, το έλατο, ο κέδρος, το βετιβέρ Μαδαγασκάρης και τα βρύα δρυός, που κάνουν το τελικό αρωματικό αποτέλεσμα δροσερό και διαχρονικό.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Το γλυκό άρωμα που φοράει από τα 12 της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ