Follow us

Paris Fashion Week | To πανεύκολο (και πολύ σέξι) χτένισμα για λεπτά μαλλιά που έκανε θραύση στην πασαρέλα

Girly και παιχνιδιάρικο, θα σε κάνει να δείξεις νεότερη στο λεπτό.

Hair Splash News / Ideal Image

Οι Εβδομάδες Μόδας διαδέχονται η μία την άλλη, καθότι διανύουμε τον απόλυτο Fashion month, κι εμείς δεν έχουμε καλύτερο από το να παρακολουθούμε όλα τα νέα beauty trends που αναδεικνύονται στην πασαρέλα, προσαρμόζοντάς τα στη δική μας καθημερινότητα. Όπως αυτό το χτένισμα για λεπτά μαλλιά που είδαμε πριν λίγες ώρες στον Dior.

Ανάμεσα στις αμέτρητες ιδέες για μακιγιάζ και μαλλιά που αντλήσαμε από τα πρόσφατα fashion shows (βλ. XXL βλεφαρίδες στον οίκο Prada), το συγκεκριμένο χτένισμα μας τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή καθότι έκανε τη διαφορά ανάμεσα σε όλα τα hairstyles που παρουσιάζονται συνήθως σε τέτοιου είδους shows.

Πιο αναλυτικά, αναφερόμαστε στα twin ponytails, τις δύο αλογοουρές-κοτσιδάκια, δεξιά κι αριστερά του κεφαλιού, που είχαν τα περισσότερα μοντέλα στο catwalk και μας θύμισαν έντονα τα παιδικά μας χρόνια. Τα girly, παιχνιδιάρικα χτενίσματα άλλωστε φαίνεται ότι επανέρχονται στη μόδα ενώ ολοκληρώνουν τέλεια μια casual εμφάνιση. Στα plus ότι σε κάνουν να δείχνεις πολύ νεότερη από την ηλικία σου, αναδεικνύουν το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σου ενώ βγαίνουν σε αρκετές, ενδιαφέρουσες παραλλαγές (πχ, κοτσιδάκια, γαλλικές πλεξούδες, bubble ponys). Να τονίσουμε επίσης ότι είναι ιδανικά εάν έχεις λεπτά μαλλιά χωρίς πολύ όγκο, καθώς αποτελούν τον ιδανικό καμβά για να "δείξει" το χτένισμα.

Paris Fashion Week | To πανεύκολο (και πολύ σέξι) χτένισμα για λεπτά μαλλιά που έκανε θραύση στην πασαρέλα

DIOR

Οι top τάσεις στα κουρέματα του '22 υπόσχονται πλήρη ανανέωση φέτος τον χειμώνα

Για την ιστορία...

Η Maria Grazia Chiuri ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν αποφάσισε ότι θα αποτελούσε το κυρίαρχο χτένισμα του show για την SS '23 συλλογή ρούχων του οίκου Dior. Τα τόσο θηλυκά twin ponys υπογράμμιζαν τη σέξι δυναμικότητα των ρούχων, που με μια πρώτη ματιά φαίνονταν βγαλμένα από μια άλλη εποχή. Και θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν πράγματι από άλλη εποχή, αν δεν παρατηρούσαμε καλύτερα το πώς ήταν συνδυασμένα ώστε να προσαρμόζονται απόλυτα στο σήμερα και να μπορούν να φορεθούν άνετα από οποιαδήποτε μοντέρνα γυναίκα το 2022.

DIOR

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ