Follow us

Μαίρη Βυτίναρος | Το lip combo του εκρηκτικού μοντέλου για ελκυστικά, σαρκώδη χείλη

Η νέα model instructor του GNTM 5 προκάλεσε αίσθηση (και) με το σέξι μακιγιάζ της.

Μαίρη Βυτίναρος Instagram

Την εμφάνισή της έκανε στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM 5 η νέα model instructor των κοριτσιών, Μαίρη Βυτίναρος, προκαλώντας αίσθηση όχι μόνο στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στις ίδιες τις συμμετέχουσες και ανερχόμενα μοντέλα. Το εκρηκτικό supermodel είναι ελληνικής καταγωγής και γεννημένο στην Αυστραλία, ενώ οι αρμοδιότητές του στο παιχνίδι θα είναι ουσιαστικά εκείνες που είχε ο προκάτοχός του, Γιώργος Καράβας, σε προηγούμενους κύκλους.

Η αντίδραση του κοινού στην είσοδό της στο παιχνίδι ήταν αφοπλιστική, με το Twitter να την αποθεώνει και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της να πέφτουν βροχή στα social media, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι Έλληνες την "αγκάλιασαν" - για να μην πούμε ότι τη λάτρεψαν ήδη.

Paris Fashion Week | To πανεύκολο (και πολύ σέξι) χτένισμα για λεπτά μαλλιά που έκανε θραύση στην πασαρέλα

Σε κάθε περίπτωση, το beauty look της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο ούτε από το δικό μας ραντάρ, αφού θελήσαμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για το σέξι μακιγιάζ της. Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Βυτίναρος δείχνει να έχει μια προτίμηση στο makeup look που δίνει ένταση στα μάτια τονίζοντας τα χείλη με απαλά χρώματα. Έτσι, στο χτεσινό επεισόδιο είχε δημιουργήσει ένα κομψό smokey eye look με μαύρες-γκρι, ελαφρώς ιριδίζουσες, σκιές, έντονες βλεφαρίδες και ροδακινί χρώμα στα μήλα που της προσέδιδε μια όψη υγείας. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο ωστόσο ήταν τα χείλη της, αφού το μακιγιάζ που έκανε έδινε την εντύπωση ενός πολύ σαρκώδους εφέ. Είναι γεγονός άλλωστε ότι το σωστό μακιγιάζ για τα χείλη και το ιδανικό lip combo (συνδυασμός μολυβιού, κραγιόν και gloss) μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά τα χείλη και να τα κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο ζουμερά, κολακεύοντας ουσιαστικά το πρόσωπο.

5 διαχρονικά beauty tips για να δείχνεις πάντα νέα

Μακιγιάζ για σαρκώδη χείλη:

Το lip combo του μοντέλου, όπως φάνηκε και από τη δημοσίευση που έκανε στο προφίλ της, ήταν ένα μολύβι στο χρώμα των χειλιών της με το οποίο έκανε το περίγραμμα, ένα lipstick-κραγιόν σε ροζ απόχρωση με το οποίο τα έβαψε, καθώς και ένα διάφανο gloss που πέρασε από πάνω για να "σφραγίσει" το χρώμα και να χαρίσει μια έξτρα λάμψη αλλά και σταθερότητα σε αυτό.

Εditor's tip: Ουσιαστικά, αυτό που κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη και μεγαλύτερα είναι το μολύβι στο χρώμα των χειλιών, που τονίζει το περίγραμμα - και με το οποίο μπορείς να κάνεις ένα διακριτικό overlining- αλλά και το διάφανο gloss που τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά, χαρίζοντας ένα νεανικό αποτέλεσμα.

Δες το μακιγιάζ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ