Follow us

Η Κατερίνα Λέχου βρήκε το ωραιότερο κραγιόν για γυναίκες άνω των 50

Η απόχρωση και το φινίρισμα, που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο νεανικό.

Κατερίνα Λέχου NDP

Αν υπήρχε βραβείο για την πιο κομψή Ελληνίδα ηθοποιό, η Κατερίνα Λέχου θα ήταν σίγουρα ανάμεσα στις φιναλίστ, τόσο λόγω των fashion, όσο και των beauty επιλογών της. Τρανή απόδειξη μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της.

Μαρία Αναστασοπούλου | Τα αγαπημένα της αρώματα μυρίζουν σαν φρεσκοπλυμένα ρούχα

Πριν μερικές μέρες η ηθοποιός βρέθηκε στο μουσείο Μπενάκη για την παρουσίαση του ανέκδοτου μυθιστορήματος του Νίκου Καζαντζάκη "Ο Ανήφορος". Εκεί έκανε την απόλυτη matchy matchy εμφάνιση συνζυάζοντας το total red outfit της με ένα eye look σε αντίστοιχες αποχρώσεις, καλοσχηματισμένα φρύδια και λαμπερή επιδερμίδα.

Η Κατερίνα Λέχου βρήκε το ωραιότερο κραγιόν για γυναίκες άνω των 50

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Αυτό είναι το Zara άρωμα που αγοράζει ξανά και ξανά

Το στοιχείο του μακιγιάζ της που αξίζει περισσότερο να αντιγράψεις είναι το lip look της: Η ηθοποιός περιέγραψε τα χείλη της με ένα nude μολύβι πριν τα "γεμίσει" με ένα satin κραγιόν σε μια εξαιρετικά κολακευτική pink nude απόχρωση.

Κατερίνα Λέχου

Ακολούθησε το παράδειγμά της και μετά τα 50 απόφυγε τα πολύ σκουρόχρωμα κραγιόν, που κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο μικρά και προτίμησε πιο ανοιχτόχρωμα nude και pink nude κραγιόν.

Όσον αφορά το φινίρισμα του κραγιόν, θα σε συμβουλεύαμε να αποφύγεις τα ματ, που τείνουν να "κάθονται" στις λεπτές γραμμές, τονίζοντάς τες, και να προτιμήσεις τα κραγιόν με satin φινίρισμα, που κολακεύουν πιο πολύ τα χείλη, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο σαρκώδη και νεανικά. Εναλλακτικά, αφού εφαρμόσεις το αγαπημενο ματ κραγιόν σου, ολοκλήρωσε το lip look σου με ένα gloss για ένα πιο juicy αποτέλεσμα.

Η Άννα Βίσση υιοθέτησε την πιο hot-right-now τάση στα μαλλιά για γυναίκες άνω των 50 | Δες το νέο hair look της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ