Follow us

Copper | Το διαχρονικά κομψό χρώμα μαλλιών που κολακεύει όλες τις γυναίκες

Πώς να υιοθετήσεις την τάση που λατρεύουν οι celebrities του Hollywood.

χάλκινο χρώμα μαλλιών Splash News/Ideal Image

Σεζόν μπαίνει, σεζόν βγαίνει και ως δια μαγείας το χάλκινο χρώμα μαλλιών καταφέρνει να δείχνει πάντα επίκαιρο και να θεωρείται μια από τις πιο κομψές επιλογές για γυναίκες κάθε ηλικίας.

Μπαλαγιάζ ή Ανταύγειες | Σε τι διαφέρουν και πώς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο

Πρόκειται για ένα πλούσιο, μπρονζέ χρώμα, η τέλεια ανάμειξη πορτοκαλί, κόκκινων και χρυσών τόνων. Είναι πιο "πικάντικο" από το ginger, πιο ανοιχτόχρωμο από το κόκκινο και πιο φωτεινό από το πυρόξανθό και είναι ιδανικό για εσένα που αποφάσισες ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή σου.

Το ιδανικό χάλκινο χρώμα μαλλιών για εσένα

Αν μας έχει διδάξει κάτι η Jessica Chastain και η Phoebe Dynevor, αυτό είναι ότι η συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει αγνώριστη.

Το καλό με το χάλκινο χρώμα μαλλιών είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές του -άλλες πιο σκούρες κι άλλες πιο ανοιχτές- με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο πως θα βρεις μία που να ταιριάζει στον τόνο της δικής σου επιδερμίδας.

Αν ο τόνος της είναι αρκετά ψυχρός επίλεξε ένα κλασσικό χάλκινο χρώμα μαλλιών, αν είναι ουδέτερος ένα ζεστό χάλκινο, ενώ αν είναι ζεστός, προτίμησε ένα χάλκινο χρώμα μαλλιών με πινελιές κόκκινου.

Είναι επίσημο | Αυτό είναι το κούρεμα που θα αντικαταστήσει τα curtain bangs

Το μακιγιάζ που ταιριάζει με χάλκινο χρώμα μαλλιών

Καθώς το εν λόγω χρώμα μαλλιών αποτελεί από μόνο του ένα beauty statement, το μακιγιάζ που θα το συνοδεύει θα πρέπει να είναι απλό και να κινείται σε ζεστές αποχρώσεις του καφέ, του μπρονζέ, του ροδακινί και του χρυσού. Όσον αφορά τα χείλη, εξαιρετικά κολακευτικές αποχρώσεις κραγιόν είναι φυσικά οι φωτεινές κόκκινες, αλλά και οι nude.

Αν θα έπρεπε να υποδείξουμε το μεγαλύτερο don't για το μακιγιάζ με χάλκινο χρώμα μαλλιών, αυτό θα ήταν σίγουρα τα έντονα χρώματα στα μάτια.

3 συμβουλές που οι γυναίκες που προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους δεν ακούν αρκετά

10 ιδέες για χάλκινο χρώμα μαλλιών

Από το natural look copper και το strawberry blonde, μέχρι το spicy copper, ακολουθούν οι 10 ωραιότερες ιδέες για χάλκινο χρώμα μαλλιών:

True Copper

Dimensional Copper

Hot & Spicy

Golden Copper

Creamy Copper

Brown Copper

Ginger Copper

Strawberry Blonde

Fiery Copper

Pumpkin Spice

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ