Μπέσσυ Μάλφα | Το άρωμα πούδρας που έχει πάντα στο boudoir της

Από τη συλλογή της δεν λείπει επίσης και το αγαπημένο άρωμα της Μάρως Κοντού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών: Εκείνες που έχουν ένα signature άρωμα, που δεν αλλάζουν με τίποτα κι εκείνες που αγαπούν να δοκιμάζουν διαρκώς νέα αρώματα και να συνδυάζουν διαφορετικές μυρωδιές με συγκεκριμένες στιγμές της ζωής τους. Η Μπέσσυ Μάλφα ανήκει ξεκάθαρα στη δεύτερη κατηγορία. "Δεν έχω κάποιο σταθερό άρωμα που να φοράω χρόνια. Αλλάζω συνέχεια μυρωδιές, αλλά έχω κάποια πολύ αγαπημένα αρώματα", λέει η ίδια.

Παυλίνα Βουλγαράκη | Το "χαρούμενο" άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο γυμνάσιο

Το αγαπημένο άρωμα της Μπέσσυ Μάλφα

Όπως μας αποκαλύπτει, ένα από τα αγαπημένα της αρώματα είναι το Eau de Parfum Poudrée του οίκου Narciso Rodriguez. Πρόκειται για ένα πολύ θηλυκό και διακριτικό άρωμα πούδρας, όπως μαρτυρά και το όνομά του, με νότες από γιασεμί, τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, musc και κέδρο.

Από το boudoir της δεν λείπουν επίσης, όπως μας λέει, το Twilly d'Hermès Eau de Parfum του οίκου Hermès, το Diorissimo Eau de Toilette του οίκου Dior (το οποίο είναι το αγαπημένο και της Μάρως Κοντού), αλλά και το Jungle Elephant Eau de Parfum του οίκου Kenzo.

Μαρία Αναστασοπούλου | Τα αγαπημένα της αρώματα μυρίζουν σαν φρεσκοπλυμένα ρούχα

Η πιο πρόσφατη αρωματική προσθήκη στη συλλογή της είναι το δυναμικό και θηλυκό Ginza Eau De Parfum του οίκου Shiseido με νότες από γιασεμί, μανόλια, ιαπωνική ορχιδέα, πατσουλί και σανδαλόξυλο.

Παναγιώτα Βλαντή | Το μεθυστικό άρωμα που φορά κάθε μέρα έχει ελληνική υπογραφή