Follow us

Το πολυτελές, skincare προϊόν που θα σου χαρίσει επιδερμίδα νεανική και λεία σαν μετάξι

Είναι το all-time favorite προϊόν και των Γαλλίδων.

skin iStock

Αν έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές, όπως κι εμείς, τι ακριβώς κάνουν οι Γαλλίδες και δείχνουν πάντα τόσο ξεκούραστες, όμορφες, και με απόλυτα νεανική και φρέσκια επιδερμίδα, μην πας μακριά: σού έχουμε εμείς την απάντηση.

Το μυστικό τους; Τα face-oils, που αποδεδειγμένα ωφελούν την επιδερμίδα με πολλούς τρόπους. Η απαλή υφή που αφήνουν σε αυτή είναι καταπραϋντική τόσο για την ίδια όσο και για τη διάθεσή μας. Επιπλέον, ένα από τα πολλά πλεονεκτήματά τους είναι ότι αν εφαρμοστεί στο τέλος της skincare ρουτίνας σου "κλειδώνουν" την υγρασία που σου έχουν προσφέρει η ενυδατική και το serum σου, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση - γι᾽αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να παραμελείς την απαραίτητη φροντίδα του προσώπου σου, όσο απλό και να ναι το τελετουργικό περιποίησης που έχεις επιλέξει.

Αντιγήρανση στα 20s | Τα Do's και Don'ts για μια νεανική επιδερμίδα από νωρίς - και για πάντα

Εμείς δοκιμάσαμε τη νέα σειρά Precious Elixirs της Cinq Mondes που αποτελείται από 5 πολύτιμα οργανικά ελιξίρια, καθένα από τα οποία στοχεύει και σε μία διαφορετική ανάγκη της επιδερμίδας: σφριγηλότητα, λάμψη, θρέψη, αποτοξίνωση και καταπράϋνση.

Πρόκειται για 5 ελιξίρια οργανικής προέλευσης, από φίνα βοτανικά έλαια, που συνδυάζουν ισχυρά συστατικά με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και τυχαίνει να είναι τα πολυαγαπημένα όλων των Γαλλίδων.

Το πολυτελές, skincare προϊόν που θα σου χαρίσει επιδερμίδα νεανική και λεία σαν μετάξι

Τα Precious Elixirs είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας, χωρίς να τη βαραίνουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ