Follow us

Hailey Bieber | Η ενυδατική κρέμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ

Και το καλύτερο; Θα τη βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Αποκλείεται να μην έχεις θαυμάσει ούτε λίγο την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Hailey Bieber, που φαντάζει τόσο διάφανη και λεία, σαν γυαλί (βλ. το glass skin trend από την Κορέα). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η skincare σειρά που έχει λανσάρει τους τελευταίους μήνες έχει κάνει πάταγο στην Αμερική, με τα προϊόντα να γίνονται συνεχώς sold out και τις καταναλώτριες να εγγράφονται σε λίστες αναμονής, περιμένοντας την επανακυκλοφορία τους.

Πέρα όμως από τα προϊόντα του Rhode, που προφανώς χρησιμοποιεί και η ίδια στην skincare ρουτίνα της, πρόσφατα αποκάλυψε στο TikTok την ενυδατική κρέμα που εφαρμόζει ως το τελευταίο step του skin prep της, πριν το μακιγιάζ. Θα εκπλαγείς αν σου πούμε ότι η go-to ενυδατική κρέμα της για πλήρη ενυδάτωση, λάμψη, θρέψη και αναδόμηση στο πρόσωπο (για να πετύχει δηλαδή το λεγόμενο dewy-glow εφέ που έγινε τόσο δημοφιλές χάρη στην ίδια) δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ και μπορείς να τη βρεις στο κοντινότερο φαρμακείο.

Hailey Bieber | 5 σκούρα κραγιόν για να αντιγράψεις τα "vampy lips" του μοντέλου

Ναι καλά άκουσες, η πιο αγαπημένη της κρέμα είναι η Skin Food της Weleda (που εννοείται ότι είναι πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν). Όπως υποστηρίζει η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε, φροντίζει πάντα να χαρίζει πλήρη ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα της πριν το μακιγιάζ, με τη συγκεκριμένη ενυδατική να τη βοηθά να το πετυχαίνει απόλυτα, χάρη στην πλούσια υφή της. Παράλληλα, δηλώνει ότι τής χαρίζει μια σούπερ λαμπερή και λεία όψη, ενώ αποτελεί το στάνταρ αγαπημένο των περισσότερων makeup artists με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Το προϊόν:

Hailey Bieber | Η ενυδατική κρέμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ

Bieber's tip: Το μοντέλο προειδοποιεί επίσης ότι η συγκεκριμένη ενυδατική έχει τόσο πλούσια σύνθεση που μπορεί να φανεί κάπως βαριά και λιπαρή σε ορισμένους τύπους επιδερμίδας. Σε αυτή την περίπτωση, προτείνει την εφαρμογή πολύ μικρής ποσότητας από το προϊόν σε ορισμένες μόνο περιοχές του προσώπου, ιδίως σε εκείνες που εμφανίζουν λίγη παραπάνω ξηρότητα.

Δες το βίντεο:

@haileybieber

skin prep before getting my glam done! 🫶🏼

♬ Them Changes (Sped Up) - Thundercat

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ