Follow us

5 πανεύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις τόσο στο γυμναστήριο όσο και στην έξοδο για ποτό - και να δείχνεις το ίδιο stylish

Τα χτενίσματα που θα σε βάλουν με mood γυμναστικής στο λεπτό.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τα όμορφα χτενίσματα (για μακριά ή κοντύτερα μαλλιά) σε βάζουν σε mood γυμναστικής και σου ανεβάζουν τη διάθεση σε τέτοιο βαθμό που θες να πηγαίνεις στο γυμναστήριο; Κι όμως, έρευνες δείχνουν ότι τα ωραία μαλλιά, όπως ακριβώς και τα προσεγμένα casual wear, είναι ικανά να σου αυξήσουν την όρεξη και να σε κάνουν ακόμα πιο ορεξάτη για το επόμενο session γυμναστικής - και αυτό είναι εγγυημένο.

5 beauty κανόνες που ακολουθούν από νωρίς οι κοπέλες με αλαβάστρινη επιδερμίδα

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, είναι αλήθεια ότι, όταν γυμναζόμαστε, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα είναι να μην μας ενοχλούν τα μαλλιά μας. Ιδίως αν έχεις μακριά μαλλιά, σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει ότι μπορεί αυτά να γίνουν ενοχλητικά κατά τη διάρκεια ενός work out: είτε μπαίνουν μπροστά στα μάτια σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις καθαρά, είτε σε ζεσταίνουν και σε κάνουν να ιδρώνεις ακόμα περισσότερο με αποκορύφωμα να κολλούν στο σώμα σου και να δείχνουν αντιαισθητικά.

Πέρα όμως από την πρακτικότητα του θέματος, υπάρχουν πολλές κοπέλες που ενδιαφέρονται να νιώθουν (και να δείχνουν) όμορφες ακόμα και στο γυμναστήριο. Και πολλές φορές δεν αρκεί να φορέσεις απλά ένα στιλάτο κολάν ή ένα cool φούτερ και τα καινούρια σου αθλητικά.

To hack που έχει γίνει viral στο TikTok υπόσχεται πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες χωρίς lash lift

Και δεν εννοούμε να πιάσεις απλά τα μαλλιά σου σε μια πρόχειρη αλογοουρά ή έναν κότσο-κεφτέ. Υπάρχουν χτενίσματα που είναι ταυτόχρονα stylish και προσεγμένα χωρίς να σε εμποδίζουν, και δείχνουν το ίδιο τέλεια τόσο στο γυμναστήριο όσο και στην έξοδό σου για ποτό.

Δες παρακάτω 5 ιδέες χτενισμάτων που είναι τέλειες για γυμναστήριο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ