Follow us

5 gel φρυδιών για πλούσια, υπέροχα, "wow" φρύδια κάθε στιγμή

Το προϊόν που χρειάζεσαι απαραιτήτως αν θες να έχεις πλούσια, όμορφα φρύδια.

jennifer Connelly Splash News / Ideal Image

Τα καλοσχηματισμένα, πλούσια φρύδια είναι η τάση της τελευταίας δεκαετίας που ήρθε για να μείνει και που, ευτυχώς, αντικατέστησε τα εξαιρετικά λεπτά, τοξωτά φρύδια των 90s και early 00s. Πολύ περισσότερο, οι τάσεις θέλουν τα φρύδια μας να είναι ελαφρώς messy, πέρα από πυκνά και έντονα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να δείχνουν επιμελώς ατημέλητα, ελαφρώς ανασηκωμένα, πιστά στο feathery trend που έχουν αναδείξει πολλές φορές οι σχεδιαστές μέσα από τα runway shows τους.

Η Βίκυ Καγιά με τη royal blue σκιά που κάνει τα καστανά μάτια να δείχνουν ακόμα πιο σαγηνευτικά

Αν δεν έχεις φέρει ακόμα την εικόνα στο μυαλό σου, άφησέ μας να σε βοηθήσουμε:

Αυτά ακριβώς τα ατημέλητα φρύδια είναι κι αυτά που προτιμούν όλα τα "it" girls, όχι μόνο γιατί είναι στη μόδα αλλά και γιατί αναδεικνύουν τα μάτια και το βλέμμα ενώ πράγματι κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο νεανικό και δροσερό. Φέρε στο μυαλό σου ένα κορίτσι με λεπτά, τοξωτά, έντονα ζωγραφισμένα φρύδια κι ένα άλλο με messy, πλούσια φρύδια. Ποιο από τα δύο σού φαίνεται να έχει πιο νεανική όψη (και πιο σύγχρονη); Νομίζουμε ότι συμφωνούμε ότι είναι το δεύτερο.

Ευτυχώς, μπορείς εύκολα να πετύχεις το εφέ των messy brows με τη brow lamination τεχνική στην αισθητικό σου αλλά και με το μακιγιάζ. Αν έχεις αποφασίσει ότι προτιμάς να το επιχειρήσεις μόνη σου στο σπίτι, το προϊόν που θα χρειαστείς απαραιτήτως είναι το gel φρυδιών, με χρώμα ή χωρίς. Τα brow gels θα σε βοηθήσουν να χτενίσεις αλλά και να "γεμίσεις" τυχόν κενά στα φρύδια σου (αν έχουν χρώμα), με αποτέλεσμα αυτά να δείξουν άμεσα πιο πυκνά. Ακόμα όμως κι αν δεν σου αρέσει το messy εφέ στα φρύδια σου, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα gel φρυδιών καθώς θα σε βοηθήσει να τα διατηρείς καλοχτενισμένα κάθε στιγμή, τιθασεύοντας και την παραμικρή τριχούλα που μπορεί να πετάει.

Δες τα 5 πιο αγαπημένα μας gel φρυδιών:

Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel, Benefit Cosmetics

Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel, Benefit Cosmetics

Το Gimme Brow+ είναι το απόλυτο τζελ φρυδιών με χρώμα, περιέχει μικροσκοπικές ίνες που προσκολλώνται στο δέρμα και στις τρίχες και δημιουργεί ένα φυσικά πυκνό σχήμα φρυδιών αναλογα με το σχημα προσώπου.

Busy Gal Brow Tinted Brow Gel, Tarte

Busy Gal Brow Tinted Brow Gel, Tarte

 Vegan, αδιάβροχο 3 σε 1 τζελ φρυδιών με χρώμα χαρίζει σχήμα, σταθερό αποτέλεσμα και διακριτικό χρώμα, δαμάζοντας και χρωματίζοντας τα φρύδια σε δευτερόλεπτα

The Brow Glue Instant Brow Styler, NYX Professional

The Brow Glue Instant Brow Styler, NYX Professional

Αυτό το πολύ εύχρηστο Brow Glue διατίθεται με πινελάκι με στρογγυλεμένο άκρο, ώστε να δημιουργείται εύκολα και με ακρίβεια οποιοδήποτε σχήμα φρυδιών. Για λείο look, βούρτσισε τα φρύδια ανοδικά με το The Brow Glue και άφησέ το να στεγνώσει.

Brow Tech To Go, Smashbox

Brow Tech To Go, Smashbox

Ένα δύο σε ένα brow tool με δύο άκρες: η μια άκρη είναι ένα αδιάβροχομολύβι και η άλλη ένα βουρτσάκι που προσφέρει μαλακό κράτημα, σχήμα και σταθεροποιεί τα φρύδια.

Essential Brow Gel, ILIA Beauty

Essential Brow Gel, ILIA Beauty

Ένα τζελ φρυδιών που πυκνώνει, γεμίζει και σμιλεύει τα φρύδια, για να μένουν πάντα στη θέση τους. Ένα μείγμα καθαρών συστατικών και βιολογικών βοτανικών στοιχείων περιβάλλεται με μια ελαφριά, κρεμώδη φόρμουλα που δε σκληραίνει ή ξεφλουδίζει. Το βουρτσάκι διπλής όψης έχει μικρές τριχούλες, που βάζουν εύκολα τα φρύδια στη θέση τους με ευκολία για on fleek εμφανίσεις που διαρκούν όλη την ημέρα. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ