Follow us

"I'm cold" makeup look | Η τάση μακιγιάζ που έχει γίνει viral χαρίζει ακαταμάχητη λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο

Το "cold girl look" έχουν δοκιμάσει και λατρέψει ήδη οι περισσότερες beauty aficionadas του TikTok.

hair Splash News / Ideal Image

Άλλη μια τάση μακιγιάζ που υπόσχεται πιο νεανική, δροσερή επιδερμίδα, σαν να ξύπνησες με απόλυτα ροδαλά μήλα και φρέσκο βλέμμα που σαγηνεύει. Ο λόγος για το "cold girl" makeup look που πιθανόν να έχεις ήδη πετύχει στο TikTok και Instagram, και που θα δεις επίσης γραμμένο ως "I'm cold" makeup.

Το genius blush hack της Hailey Bieber για ροδαλή επιδερμίδα και (πολύ) ανορθωμένα ζυγωματικά

Όπως ίσως έχεις ήδη καταλάβει από την ονομασία του, πρόκειται για εκείνο το εξαιρετικά natural look που δίνει την εντύπωση ότι... έχεις ξεπαγιάσει. Φέρε στο μυαλό σου κατακόκκινα από το κρύο μάγουλα, κοκκινισμένα, ζουμερά χείλη και πεντακάθαρη επιδερμίδα, με πολύ "ζωντανό" βλέμμα. Έπιασες το νόημα που θέλει να περάσει η συγκεκριμένη τάση μακιγιάζ; Πάμε να δούμε πώς ακριβώς θα την υιοθετήσεις κι εσύ.

Ευτυχώς για εμάς, πρόκειται για ένα πανεύκολο look μακιγιάζ που μπορείς να πετύχεις με ελάχιστα προϊόντα και μηδαμινή τεχνική - εν ολίγοις, το δημιουργείς μέσα σε 5' ακόμα κι αν είσαι εντελώς αρχάρια.

Glass skin | Έτσι διατηρούν νεανική και λαμπερή την επιδερμίδα τους οι Γαλλίδες

Στην ουσία, η έμφαση δίνεται στο ρουζ που εφαρμόζεται σε αρκετά μεγάλες ποσότητες τόσο σε μήλα και ζυγωματικά όσο και στην κορυφή της μύτης, εκεί δηλαδή που "χτυπάει" συνήθως το κρύο και μας κάνει να κοκκινίζουμε φυσιολογικά. Το ρουζ καλό είναι να προτιμάται σε υγρή ή κρεμώδη υφή, για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα στην επιδερμίδα. Παράλληλα, δίνεται ένταση και στο κραγιόν, που πρέπει να έχει ένα έντονο ροζ ή απαλό κόκκινο - τριανταφυλλί χρώμα, και που θα χαρίσει ένα αναψοκοκκινισμένο εφέ που θα ολοκληρώσει την όλη εικόνα.

Όσο για το βλέμμα, αυτό πρέπει να δείξει "ζωντανό", μιας και το κρύο συνήθως μας ξυπνάει, σωστά; Αυτό θα το πετύχεις με την εφαρμογή πολλών στρώσεων μάσκαρα στις βλεφαρίδες αλλά και ενός φωτεινού κονσίλερ κάτω από τα μάτια, που θα εξαφανίσει τυχόν μαύρους κύκλους και άλλες δυσχρωμίες που τείνουν να μας δείχνουν πιο κουρασμένες ή μαρτυρούν έλλειψη ύπνου. Τέλος, ένα προαιρετικό βήμα θέλει και την εφαρμογή υγρού highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών, στα ζυγωματικά αλλά και στην κορυφή της μύτης για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη.

5 gel φρυδιών για πλούσια, υπέροχα, "wow" φρύδια κάθε στιγμή

Tip: Αυτό το trend μακιγιάζ δείχνει ακόμα καλύτερο σε σούπερ περιποιημένες επιδερμίδες, όπου έχει προηγηθεί όχι μόνο το κατάλληλο skin prep (με ενυδατικά primers) αλλά και μια εντατική skincare φροντίδα - που φυσικά δεν περιορίζεται στην προηγούμενη νύχτα αλλά πρέπει να ακολουθείται καθημερινά, πρωί - βράδυ. Μην ξεχάσεις να ξεκινήσεις με την ενυδατική σου κρέμα, το αντηλιακό και μια ανάλαφρη καλυπτική βάση (είτε με λεπτόρρευστο foundation είτε με ενυδατική / αντηλιακό με χρώμα).

Black Friday | Αυτά είναι τα πολυτελή καλλυντικά στα οποία αξίζει να επενδύσεις φέτος

Δες μερικά tutorials που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα:

@alice_nevin Cold girl makeup tutorial (my fave winter makeup) #coldgirlmakeup #winter #makeuptutorial ♬ Jingle Bell Rock - Bobby Helms

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ