Follow us

Το genius blush hack της Hailey Bieber για ροδαλή επιδερμίδα και (πολύ) ανορθωμένα ζυγωματικά

Το μοντέλο μάς δείχνει μερικά pro tips για τη σωστή εφαρμογή του ρουζ ώστε να δείχνεις νεότερη.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Δεν είναι μυστικό ότι το ρουζ, αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά, μπορεί να "αλλάξει" το πρόσωπό σου, ακόμα και να κάνει τα χαρακτηριστικά σου να δείξουν κάπως... διαφορετικά. Και με αυτό εννοούμε βασικά ότι οι διάφορες τεχνικές εφαρμογής του ρουζ όχι μόνο χαρίζουν φρεσκάδα στην επιδερμίδα και στο όλο look σου, αλλά και σμιλεύουν τα ζυγωματικά ή κάνουν ακόμα και το πιο στρογγυλό πρόσωπο να φαίνεται σαν να έχει γωνίες.

Κι ενώ έχουμε μοιραστεί μαζί σου πολλά σχετικά hacks με ρουζ στο παρελθόν, μόλις βρήκαμε αυτό το tip που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες σε όλα τα social media channels. Πρόκειται για ένα blush hack που ακολουθεί φανατικά η Hailey Bieber και η αγαπημένη της makeup artist, Leah Darcy, και υπόσχεται μια δροσερή, dewy επιδερμίδα αλλά και πιο ανορθωμένα ζυγωματικά.

TikTok beauty tips | Το πανέξυπνο trick μακιγιάζ για να δείξεις φρέσκια και νεότερη στην στιγμή

Πιο αναλυτικά, όπως φαίνεται και από το YouTube video της, το μοντέλο και επιχειρηματίας αναμειγνύει λίγες σταγόνες από το αγαπημένο της υγρό ρουζ μαζί με μικρή ποσότητα από την ενυδατική της κρέμα. Ανακατεύει καλά με ένα πινέλο τις συνθέσεις μεταξύ τους και έπειτα εφαρμόζει το μείγμα στα μήλα με το ίδιο πινέλο, κάνοντας απαλές κινήσεις για να απορροφηθεί σωστά. Στην ουσία, αυτό που έχει πετύχει είναι να δώσει μια έξτρα λάμψη στο αποτέλεσμα, αφού η επιδερμίδα δείχνει ροδαλή και dewy, σαν φυσική. Ταυτόχρονα, τα ζυγωματικά δείχνουν πιο ανορθωμένα, και άρα η όλη όψη ακόμα πιο νεανική και δροσερή.

To "Eye Blush" trend είναι ο νέος τρόπος για να χαρίσεις στο δέρμα σου μια φρέσκια, νεανική όψη

Το μοντέλο συνεχίζει εφαρμόζοντας λίγο από το αγαπημένο της blush stick σε μια πιο σκούρα απόχρωση (του βατόμουρου) για να δώσει ακόμα πιο μεγάλη ένταση στο αποτέλεσμα. Η makeup artist προτιμά να "δουλεύει" πρώτα το χρώμα του stick στην παλάμη της και έπειτα να το εφαρμόζει ταμποναριστά στα μήλα, για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο και "χτίσιμο" του χρώματος.

6 makeup hacks που θα κάνουν τεράστια διαφορά στο μακιγιάζ σου

Pro tip: Ένα σούπερ hack που μάθαμε από το συγκεκριμένο tutorial είναι πώς να φτιάχνουμε το lip gloss της επιλογής μας. Το μοντέλο χρησιμοποίησε λίγο από το liquid blush και την απόχρωση που της ταιριάζει απόλυτα (και είναι και αυτή που χρησιμοποιεί σε μήλα και μάτια) ανακατεύοντάς το με ένα lip balm. Έτσι απλά λοιπόν δημιούργησε ένα ολόδικό της, custom-made gloss με χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στον τόνο επιδερμίδας της.

Foundation με νερό | Eσύ θα δοκίμαζες το νέο, πολύ δημοφιλές hack του TikTok;

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ