Follow us

Wonder lashes | Με αυτό το απλό προϊόν για βλεφαρίδες δεν θα χρειαστεί να ξαναβάλεις lash extensions

Το μικρό μυστικό που θα σού χαρίσει τις βλεφαρίδες των ονείρων σου.

Lily Depp Splash News / Ideal Image

Lash extensions, lash lift, τουφάκια που μπορείς να κολλήσεις μόνη σου προσωρινά στις βλεφαρίδες: πρόκειται για δημοφιλείς τεχνικές που μοναδικό στόχο έχουν να δώσουν ένα αποτέλεσμα πυκνών, "γεμάτων", γυριστών βλεφαρίδων που ξεχωρίζουν από μακριά.

Dreamy lashes | Αυτές είναι οι 10 μάσκαρα στις οποίες "ορκίζονται" οι κορυφαίοι makeup artists

Μολονότι φανερά πετυχημένες, οι συγκεκριμένες τεχνικές δεν παύουν να είναι προσωρινές, ενώ οι απόψεις σχετικά με το πόσο ασφαλείς είναι διίστανται, με πολλούς να συμφωνούν στο ότι δεν κάνουν καλό στην υγεία των βλεφαρίδων μακροπρόθεσμα. Τι κάνεις λοιπόν αν θες να έχεις πυκνές, εντυπωσιακές βλεφαρίδες μόνιμα, χωρίς να πρέπει να επισκέπτεσαι κάθε λίγο την αισθητικό σου;

Η απάντηση είναι πολύ απλή, αφού αρκεί να αγοράσεις ένα lash serum, τους ορούς ενδυνάμωσης βλεφαρίδων που όχι μόνο τις δυναμώνουν αλλά και τους χαρίζουν όγκο, ενυδάτωση και ανόρθωση, μεταξύ άλλων. Αυτά τα θαυματουργά προϊόντα περιλαμβάνουν θρεπτικά συστατικά, πεπτίδια, έλαια και βιταμίνες που θρέφουν την τρίχα από τη ρίζα της, τη διατηρούν ενυδατωμένη και βοηθούν ως ένα βαθμό την υγιή ανάπτυξή της.

To hack που έχει γίνει viral στο TikTok υπόσχεται πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες χωρίς lash lift

Φυσικά, το ίδιο εφέ μπορείς να πετύχεις και με τη σωστή βαφή των βλεφαρίδων σου με τις κατάλληλες μάσκαρα, που είναι ειδικά σχεδιασμένες στο να χαρίζουν άμεσο lash lift εφέ στις βλεφαρίδες σου.

Δες εδώ ποια είναι τα αγαπημένα μας lash serums που θα σου χαρίσουν εγγυημένα πιο δυνατές και πυκνές βλεφαρίδες, σαν ψεύτικες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ