Follow us

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε τη σκιά που τονίζει υπέροχα τα καστανά μάτια και τη λευκή επιδερμίδα

Αυτή η απόχρωση σκιάς "γεννήθηκε" αποκλειστικά για τις καστανομάτες.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές εδώ για τα χρώματα σκιών που κολακεύουν τα καστανά μάτια, υπάρχει όμως μια απόχρωση που έχει "γεννηθεί" κυριολεκτικά για τις καστανομάτες. Η σκιά για καστανά μάτια που αναδεικνύει ιδανικά όχι μόνο το βλέμμα αλλά και τη λευκή επιδερμίδα είναι η δαμασκηνί (σε όλους τους τόνους που μπορείς να φανταστείς) και τη φόρεσε, φυσικά, η Βάσια Κωσταρά.

Έχεις καστανά μάτια; Δες ποια είναι τα χρώματα σκιών που σου ταιριάζουν άψογα

Η δημοφιλής σχεδιάστρια ξέρει πώς να αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της με το μακιγιάζ και όποιο look και να υιοθετήσει μάς κάνει να θέλουμε να μάθουμε όλα τα details του. Αυτή τη φορά ξέφυγε λίγο από τα συνηθισμένα και αντικατέστησε τις nude και καφέ σκιές με μια soft plum, που εφάρμοσε σε διαφορετικές εντάσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και στο κόκκαλο των φρυδιών. Η σχεδιάστρια "δούλεψε" καλά το χρώμα με το πινέλο, χτίζοντας την ένταση με στόχο να δημιουργήσει βάθος στο βλέμμα, ενώ πρόσθεσε και μια υποψία shimmer στο κέντρο του βλεφάρου, λεπτομέρεια που έκανε τα μάτια της να λάμπουν στην κυριολεξία.

Η Βίκυ Καγιά με τη royal blue σκιά που κάνει τα καστανά μάτια να δείχνουν ακόμα πιο σαγηνευτικά

Αυτό που μας αρέσει στις δαμασκηνί σκιές είναι ότι κάνουν μοναδική αντίθεση με το καφέ των ματιών ενώ κάνουν χρώμα να "αλλάζει" μαγικά αποχρώσεις ανάλογα με τον φωτισμό. Παράλληλα, ταιριάζουν απόλυτα στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες δείχνοντας απόλυτα σικ αλλά και σύγχρονες.

Βάσια Κωσταρά | Υιοθέτησε το κομψό μανικιούρ που λατρεύουν και οι Παριζιάνες

Βάσια Κωσταρά | Το μοντέρνο κούρεμά της που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Κάνε swipe left για να δεις το χρώμα σκιάς που έχει γίνει πλέον το αγαπημένο μας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ