Follow us

Έχεις καρέ μαλλιά; Η Κλέλια Ανδριολάτου προτείνει 3 glam χτενίσματα που θα απογειώσουν την κουπ σου

Και θα σε κάνουν να μοιάζεις με κομψή Παριζιάνα.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Έχεις κοντά, καρέ μαλλιά και θεωρείς ότι κανένα χτένισμα από αυτά που χαζεύεις στα social media δεν κάνει για σένα; Όσο κι αν τα περισσότερα hairstyles που θα δεις στο Instagram και στο TikTok δοκιμάζονται συνήθως από κοπέλες με πολύ μακριά μαλλιά, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν χτενίσματα για καρέ μαλλιά που δείχνουν το ίδιο stylish σε bob και lob κουπ.

Xmas glam | Η Βίκυ Καγιά με το sexy χτένισμα που θα δοκιμάσουμε σίγουρα στις γιορτές

Τρανή απόδειξη στο παραπάνω είναι τα μαλλιά της Κλέλιας Ανδριολάτου, η οποία τους τελευταίους μήνες διατηρεί ένα πολύ κοντό καρέ με αφέλειες, που όμως ξέρει πώς να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Η ηθοποιός, που τα πολύ μακριά, ξανθά μαλλιά της την χαρακτήριζαν απόλυτα, πήρε την απόφαση πριν λίγους μήνες να τα κόψει σε ένα uber stylish bob, για επαγγελματικούς λόγους.

Παρακολουθώντας το προφίλ της στο Instagram, στο οποίο είναι ιδιαιτέρως ενεργή, παρατηρούμε πόσο ευέλικτο κούρεμα είναι το καρέ, αφού η ίδια δεν χάνει ευκαιρία να το αναδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο. Φυσικά, παρατηρήσαμε τι styling προτιμά για τα μαλλιά της και καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: ακόμα και το πιο κοντό καρέ μπορεί να δείξει απόλυτα glamorous, σέξι αλλά και κομψό με τα σωστά χτενίσματα ενώ χαρίζει μια απόλυτα σύγχρονη αύρα στο όλο στιλ.

Hair in the rain | To "έξυπνο" χτένισμα που θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από τη βροχή και την υγρασία

Οι προτάσεις της Κλέλιας Ανδριολάτου για καρέ μαλλιά είναι οι παρακάτω:

#1. Casual with full fringe

Η ηθοποιός αφήνει συχνά messy τα μαλλιά της θυμίζοντας το Je ne sais quis στιλ που έχουν και οι Γαλλίδες. Είτε σπαστά (στο φυσικό της) είτε πιο ίσια, το χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν φαίνονται στιλιζαρισμένα αλλά απόλυτα φυσικά, σαν να ξύπνησε με αυτά.. Επιπλέον, οι πλαϊνές αφέλειες πλαισιώνουν το μέτωπό της και είναι επίσης messy και ανέμελες, πράγμα που ενισχύει το φυσικό french style των μαλλιών της.

Twist: Για τις πιο επίσημες περιστάσεις, η ηθοποιός κάνει τη γνωστή vang με το πιο χαλαρό σπάσιμο στις άκρες και τις "γυριστές" αφέλειες - τέλεια ιδέα για τα festive χτενίσματά σου.

#2. Glam pins

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Κλέλια Ανδριολάτου να φοράει τσιμπιδάκια με στρας, πέρλες και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Με αυτά στολίζει τα μαλλιά της ενώ παράλληλα μαζεύει και τις αφέλειες με έναν stylish τρόπο ώστε να μην πέφτουν στα μάτια της. Επομένως, τα διάφορα hair pins έχουν δύο σκοπούς: αφενός στολίζουν τα μαλλιά, αφετέρου συμμαζεύουν αφέλειες και τουφάκια, όταν δεν θες να πέφτουν στα μάτια σου.

#3. Ponytail with a twist

Προφανώς και μπορείς να πιάσεις ψηλά τα μαλλιά σου, είτε σε κότσο είτε σε αλογοουρά. Αυτό που προτιμά η ηθοποιός είναι οι χαμηλές αλογοουρές, φροντίζει όμως να αφήνει τις πλαϊνές αφέλειες να πέφτουν στο πρόσωπό της, για να δημιουργηθεί (και πάλι) το γνωστό french style.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ