Follow us

Xmas glam | Η Βίκυ Καγιά με το sexy χτένισμα που θα δοκιμάσουμε σίγουρα στις γιορτές

Η πιο σίγουρη ιδέα που θα σε κάνει να λάμψεις εγγυημένα.

Βίκυ Καγιά Instagram

Μπορεί να έχουμε έναν "γεμάτο" μήνα μέχρι να έρθουν για τα καλά οι γιορτές, όμως οι προτοιμασίες καλό είναι να ξεκινούν από νωρίς. Και ιδίως όταν πρόκειται για το φόρεμα/ χτένισμα /κούρεμα ή μακιγιάζ που θα κάνουμε στο ρεβεγιόν ή στις εξόδους μας για ποτό, δεν είναι κακό να χαζεύουμε από τώρα όλες τις πιθανές επιλογές που υπάρχουν σε festive looks, και να κάνουμε save τα πιο αγαπημένα μας.

Βίκυ Καγιά | Το αγαπημένο της 80s χτένισμα είναι και αυτό που αποδεδειγμένα σε κάνει να δείχνεις νεότερη

Όπως κάναμε πρόσφατα και με ένα χτένισμα της Βίκυς Καγιά, που ήταν τόσο glamorous, που μάς έβαλε κατευθείαν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε κάνει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, γιορτινά hairstyles που οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζουν σε επίσημες περιστάσεις. Πρόκειται για τα old Hollywood waves ή vang που αποκλείεται να μην έχεις δει σε ηθοποιούς και καλεσμένες στο κόκκινο χαλί, σε επίσημες πρεμιέρες, σε απονομές βραβείων... Είναι οι σφιχτοί κυματισμοί με πλαϊνή φράντζα που θυμίζουν ηθοποιούς του παλιού Hollywood - ήταν άλλωστε το signature χτένισμα της δεκαετίας του '50.

Η Βίκυ Καγιά με τη royal blue σκιά που κάνει τα καστανά μάτια να δείχνουν ακόμα πιο σαγηνευτικά

Αυτό που μας άρεσε πολύ ωστόσο στα μαλλιά της Βίκυς Καγιά είναι ότι προσάρμοσε το χτένισμα στο σήμερα, κάνοντάς το πολύ πιο casual και σύγχρονο. Για την ακρίβεια, ενώ θύμιζε έντονα το old-school χτένισμα, προτίμησε να κάνει πιο χαλαρούς τους κυματισμούς και όχι τόσο έντονους και "στημένους", όπως συνηθίζεται. Παράλληλα, δείχνει να μην έχει χρησιμοποιήσει πολλή λακ και άλλα προϊόντα styling, τουλάχιστον σε μεγάλες ποσότητες, αφού τα μαλλιά δείχνουν πολύ φυσικά και ανάλαφρα, σαν να ξύπνησε με αυτόν τον κυματισμό. Αυτό ακριβώς το στοιχείο είναι που μάς κέρδισε και θεωρούμε ότι θα γίνει το go-to χτένισμα όλων μας φέτος στις γιορτές.

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε τη σκιά που τονίζει υπέροχα τα καστανά μάτια και τη λευκή επιδερμίδα

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ