Follow us

Wednesday Bangs | Η νέα εκδοχή των curtain bangs είναι ακόμα πιο κολακευτική για όλες

Το ρομαντικό κούρεμα με έμπνευση από τη δημοφιλή σειρά του Netflix που έχει γίνει viral.

κούρεμα με αφέλειες Getty Images

Η Wednesday Adams (ναι της γνωστής οικογενείας) έχει γίνει η απόλυτη influencer του μήνα κι αυτό χάρη στη νέα ομώνυμη σειρά του Netflix. Η Jenna Ortega, η ηθοποιός που υποδύεται την edgy κόρη της οικογένειας, έχει ξεκινήσει πληθώρα νέων trends στα social media, με πρώτο και κύριο το dark μακιγιάζ. Πλέον κρύβεται πίσω κι από το νέο it κούρεμα με αφέλειες, εκείνο που θα βλέπεις παντού το 2023:

Είναι επίσημο | Αυτό είναι το κούρεμα που θα αντικαταστήσει τα curtain bangs

Το κούρεμα με αφέλειες που θα βλέπεις παντού το 2023

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εμφάνισης της Wednesday, όπως σίγουρα θα ξέρεις, είναι οι αφέλειές της. Πρόκειται για τη νέα εκδοχή των curtain bangs, που μεσουράνησαν το 2022: Έχουν έντονο διαχωρισμό στη μέση, είναι αρκετά κοντές στο κέντρο, αλλά πολύ πιο μακριές στα πλάγια, με αποτέλεσμα να μπορούν εύκολα να πιαστούν πίσω ή ακόμα και να στερεωθούν πίσω από τα αφτιά, έτσι όπως αρέσει στην Wednesday.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ρομαντικό και ταυτόχρονα κομψό κούρεμα, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών τους. Μία από τις "σούπερ δυνάμεις" του -για τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας- είναι το γεγονός ότι καμουφλάρει περίτεχνα τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, χαρίζοντας παράλληλα μια κοριτσίστικη ανεμελιά, που δείχνει αθεράπευτα σαγηνευτική.

Big Hair | Η Βάσια Κωσταρά έκανε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα που έχουμε δει όλη τη χρονιά


Ιδού μερικά ακόμα παραδείγματα των λεγόμενων Wednesday bangs, που αξίζει να δείξεις στον κομμωτή σου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ