Follow us

Προσπαθείς να μακρύνεις τις αφέλειες; Κάν' το όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η παρουσιάστρια άλλαξε το κούρεμά της για πρώτη φορά μετά από καιρό - και μάς θύμισε Παριζιάνα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP

Ξέρουμε, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από τις αφέλειες που πέφτουν μπροστά στο μέτωπό σου, κρύβουν τα μάτια σου, και γενικά σε ενοχλούν όλη την ώρα. Όσο κι αν σ' αρέσουν και όσο stylish κι αν θεωρούνται, είναι αλήθεια ότι πολλές φορές δεν βολεύουν - ιδίως όταν αρχίζουν να μακραίνουν πολύ.

3 hairstyling tips από τον κομμωτή της JLo που "αφαιρούν" χρόνια από το πρόσωπο

Υπάρχει όμως κάτι ακόμα χειρότερο από αυτό: να έκοψες αφέλειες και τελικά να μην σ΄αρέσουν πάνω σου. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και το έχουμε πάθει όλες. Τι μπορείς να κάνεις όμως για να διορθώσεις αυτό το μικρό λαθάκι, που πιθανόν να σου στοιχίζει στη διάθεσή σου καθημερινά; Αντλήσαμε ιδέες από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που τα τελευταία χρόνια έχει σταθερά αφέλειες στα μαλλιά της.

Η παρουσιάστρια, που δείχνει μεγάλη προτίμηση στις full bangs (αφέλειες που καλύπτουν όλο το μέτωπο) εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες με τελείως διαφορετικό κούρεμα - έπειτα μάλιστα από πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε να δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς αφέλειες από εποχές GNTM, όπου ήταν κριτής, δηλαδή πάνω από 3 χρόνια. Κι όμως, φαίνεται ότι αποφάσισε να ανανεώσει πλήρως το παρουσιαστικό της, αφήνοντας πίσω τις τις πλούσιες αφέλειες και υιοθετώντας ένα πιο "γαλλικό" στιλ: τις curtain bangs.

Δούκισσα Νομικού | Το makeup hack που υιοθετεί για κάλυψη των μαύρων κύκλων και πιο ξεκούραστο βλέμμα

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες λοιπόν η παρουσιάστρια προτιμά τις πλαϊνές αφέλειες (που μάλιστα, είναι τόσο μακριές, που μετά βίας διακρίνονται) και τις χτενίζει δεξιά κι αριστερά, αφήνοντας ελεύθερο το μέτωπό της. Μια έξυπνη ιδέα για να "ξεφορτωθείς" τις αφέλειες που δεν σου αρέσουν: να τις χτενίζεις στο πλάι, κάνοντας curtain bangs, ένα κατεξοχήν γαλλικό και σέξι κούρεμα που θα σε κάνει να μοιάζεις σαν Παριζιάνα.

Δες το αποτέλεσμα:

Προσπαθείς να μακρύνεις τις αφέλειες; Κάν' το όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Θυμήσου το πριν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ