Follow us

Δούκισσα Νομικού | Το makeup hack που υιοθετεί για κάλυψη των μαύρων κύκλων και πιο ξεκούραστο βλέμμα

Η παρουσιάστρια δείχνει βήμα βήμα όλες τις κινήσεις για ένα λαμπερό μακιγιάζ - ό, τι πρέπει για τις γιορτές.

Δούκισσα Νομικού NDP Photo Agency

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η Δούκισσα Νομικού μάς έδειχνε βήμα βήμα την skincare ρουτίνα που τηρεί πιστά κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί και που της χαρίζει μια υπέροχα ενυδατωμένη, λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Δούκισσα Νομικού | Η κίνηση ματ στην skincare ρουτίνα της για απίστευτα νεανική και λαμπερή επιδερμίδα

Η παρουσιάστρια, που συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα beauty tutorials με θεματολογία που ποικίλει από μακιγιάζ, χτενίσματα και skincare), αποφάσισε να μάς δείξει βήμα βήμα όλες τις κινήσεις που κάνει για να δημιουργήσει ένα απόλυτα λαμπερό μακιγιάζ για τις γιορτές που πλησιάζουν. Το καλύτερο; Είναι όντως πολύ εύκολο - δεν χρειάζεται να έχεις skills makeup artist για να το πετύχεις.

Αυτό που ωστόσο μάς τράβηξε την προσοχή είναι το μικρό hack μακιγιάζ που υιοθετεί η παρουσιάστρια για να καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους αλλά και να κάνει το βλέμμα της να φαίνεται πιο φωτεινό και ξεκούραστο - και άρα, πιο νεανικό.

Βίκυ Καγιά | Το αγαπημένο της 80s χτένισμα είναι και αυτό που αποδεδειγμένα σε κάνει να δείχνεις νεότερη

Πιο αναλυτικά, η Δούκισσα Νομικού αναμειγνύει λίγη ενυδατική κρέμα με το foundation της, έτσι ώστε να δημιουργήσει μια λεπτόρρευστη υφή που θα απλώσει σε όλο το πρόσωπο, επιμένοντας στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο χαρίζει έναν ομοιόμορφο τόνο σε όλο το πρόσωπο καλύπτοντας τυχόν δυσχρωμίες (και μαύρους κύκλους), αλλά προσφέρει μια έξτρα ενυδάτωση στην επιδερμίδα της. Στη συνέχεια, εφαρμόζει αρκετή ποσότητα από το concealer της στην περιοχή κάτω από τα μάτια, ενισχύοντας έτσι την κάλυψη που έχει προηγηθεί με το foundation. Τέλος, εφαρμόζει λίγο λευκό μολύβι στην κάτω υγρή γραμμή των βλεφαρίδων της (εσωτερικά), που προσφέρει άφθονη φωτεινότητα και λάμψη στη στιγμή.

Note: Η απόχρωση concealer που έχει επιλέξει είναι έναν τόνο πιο σκούρα από το χρώμα της.

Η Δούκισσα Νομικού με wispy bangs | Οι αφέλειες που θα ζήλευε και η πιο κομψή Γαλλίδα

Beauty Editor's tip: Για ακόμα πιο λαμπερή επιδερμίδα κάτω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ανάμειξε ελάχιστες σταγόνες υγρού highlighter με το concealer σου.

Δες το εορταστικό μακιγιάζ της Δούκισσας Νομικού:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ