Follow us

5 festive παλέτες σκιών για τα πιο λαμπερά eye makeup looks στο ρεβεγιόν (και όχι μόνο)

Είναι απόλυτα χρηστικές - και τέλεια ιδέα για beauty δώρο στις φίλες σου.

skin Splash News / Ideal image

Αν κάτι θέλουμε όλες μας στις γιορτές είναι να λάμπουμε. Είτε πρόκειται για το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς (που βρίσκεται προ των πυλών) είτε πρόκειται για κάποιο πάρτι ή έξοδο για ποτό, η περίοδος που διανύουμε ενδείκνυται για τα πιο λαμπερά makeup looks της χρονιάς. Αν δεν τα κάνεις τώρα άλλωστε, τότε πότε;

5 θεϊκές glitter σκιές για το πιο λαμπερό μακιγιάζ ματιών στο ρεβεγιόν

Και η αλήθεια είναι ότι τα μάτια είναι οι πρωταγωνιστές των festive makeup looks, αφού όλο το παιχνίδι παίζεται εκεί. Ούτως ή άλλως, το μακιγιάζ των ματιών είναι αυτό που μας αφήνει περιθώριο να δοκιμάσουμε άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων, να παίξουμε με τις υφές και τα φινιρίσματα (ματ, gitter, πιο ενυδατικά), να επιχειρήσουμε κάθε είδος eye liner ή eye pencil και να δημιουργήσουμε εξωπραγματικές βλεφαρίδες.

Αν ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που λατρεύουν να δοκιμάζουν τα πάντα χωρίς περιορισμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παλέτες σκιών για τα μάτια θα σου λύσουν τα χέρια. Είναι ένα beauty item που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου αφού σε βοηθά να δημιουργήσεις άπειρα looks, χάρη στον αμέτρητο αριθμό χρωμάτων σκιών και στους συνδυασμούς που μπορείς να σκεφτείς.

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε τη σκιά που τονίζει υπέροχα τα καστανά μάτια και τη λευκή επιδερμίδα

Υπάρχουν οι παλέτες με σκιές σε συγγενικές αποχρώσεις (πχ nudes, ροζ, μπλε) αλλά και εκείνες που περιέχουν σκιές σε πολλά διαφορετικά χρώματα έτσι ώστε να τα έχεις όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

Έχεις καστανά μάτια; Δες ποια είναι τα χρώματα σκιών που σου ταιριάζουν άψογα

Εμείς ωστόσο αγαπάμε τις πολυχρηστικές παλέτες, που περιέχουν χρώματα που μπορούν να εφαρμοστούν και σε μήλα-ζυγωματικά αλλά και σε όλο το πρόσωπο. Λειτουργούν δηλαδή και σαν ρουζ αλλά και σαν bronzer ή highlighter.

Όσο για τις συσκευασίες που θα βρεις αν βγεις αυτές τις μέρες για ψώνια, είμαστε σίγουρες ότι θα σου φτιάξουν τη διάθεση καθώς είναι τόσο εορταστικές, με ευφάνταστα σχέδια, χρώματα και glitter, που δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Για να μην αναφέρουμε ότι αποτελούν την ιδανική ιδέα για δώρο στις φίλες σου.

Δες παρακάτω τις 5 παλέτες σκιών που επιλέξαμε για σένα:

Glamour Multi Finish Eyeshadow Palette 04 Mauve Selection, KIKO MILANO

Glamour Multi Finish Eyeshadow Palette 04 Mauve Selection, KIKO MILANO

Παλέτα σκιών με 9 αποχρώσεις διαφορετικών υφών, εύχρηστες, μεσαίας-υψηλής κάλυψης. Έχουν μοναδική υφή εξαιρετικά υψηλής απόδοσης χρώματος που αναμειγνύεται με μεγάλη ευκολία.

Eye Shadow x 9 Amber Times Nine, ΜAC Cosmetics

Eye Shadow x 9 Amber Times Nine, ΜAC Cosmetics

Παλέτα που διαθέτει μια γκάμα χρωμάτων από κεχριμπαρένιες αποχρώσεις για αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς. Παρέχει μια σειρά από υφές, από ματ έως σατινέ για διάφορες εμφανίσεις πρωινές και βραδινές.

Παλέτα Σκιών Amazonian Clay Tartelette™ Juicy, Tarte (Sephora)

Παλέτα Σκιών Amazonian Clay Tartelette™ Juicy, Tarte (Sephora)

Η κλασσική λατρεμένη παλέτα σκιών της tarte™ τώρα έγινε ακόμα πιο ζουμερή με σούπερ μέγεθος και 20 αποχρώσεις tartelette™ juicy. Ρομαντικές ουδέτερες, ροζ και δαμασκηνί αποχρώσεις, 10 ματ, 4 ιριδίζουσες και 6 μεταλλικές αποχρώσεις.

Eye Colour Clutch Hol 22 Collector, Yves Saint Laurent

Eye Colour Clutch Hol 22 Collector, Yves Saint Laurent


Σε μια απόλυτα εορταστικύ συσκευασία, αυτή η παλέτα by Yves Saint Laurent έρχεται σε ένα χρυσό, πολυτελές clutch που περιλαμβάνει 10 ματ και shimmery αποχρώσεις που μπορούν να φορεθούν τόσο στα μάτια όσο και σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Limited edition multi palette, Radiant professional

Limited edition multi palette, Radiant professional

H παλέτα περιέχει 12 σκιές, 6 πιο φυσικές και γήινες και 6 πιο έντονες αποχρώσεις με εξαιρετική απόδοση χρώματος και απίστευτη υφή. Με επιπλέον 3 highlighters σε σαμπανιζέ και ροζέ αποχρώσεις που μπορούν να φορεθούν και σαν σκιά, θα προσδώσουν λάμψη και θα φωτίσουν το βλέμμα ενώ τα 3 ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις ταιριάζουν με όλους τους συνδυασμούς και ολοκληρώνουν το μακιγιάζ με τον πιο όμορφο τρόπο. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ