Follow us

Η βασίλισσα Letizia στην Αθήνα | To φυσικό μακιγιάζ της είναι άκρως κολακευτικό για κάθε γυναίκα άνω των 50

Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παρέστη η βασίλισσα Letizia σήμερα με το πιο κομψό beauty look.

Letizia NPD

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εξόδιος ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη Αθηνών με περισσότερους από 150 επίσημους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων και μέλη των βασιλικών οίκων από 11 χώρες της Ευρώπης.Ανάμεσά τους και η βασίλισσα Letizia με τον βασιλιά Felipe της Ισπανίας, οι οποίοι κατέφτασαν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής.

Ο φακός απαθανάτισε την, πάντοτε κομψή, βασίλισσα να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο νωρίτερα σήμερα, κι εμείς δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε το κομψό beauty look της για την περίσταση.

Η Βασίλισσα της Ισπανίας φαίνεται να αγαπά το "clean makeup" και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Πρόκειται για ένα στιλ μακιγιάζ που είναι "καθαρό", σχεδόν γυμνό και απόλυτα φυσικό. Στόχος είναι να χρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα ώστε να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά του προσώπου και τα χαρακτηριστικά με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς πολλές υπερβολές.

Micro concealing | Το αγαπημένο makeup trend της Hailey Bieber για λεία (και εντελώς φυσική) επιδερμίδα

Έτσι και αυτή τη φορά, η βασίλισσα χρησιμοποίησε απαλές υφές και διακριτικές αποχρώσεις για να τονίσει τη φυσική της ομορφιά και τα χρώματά της, αναδεικνύοντας τη παράλληλα τη λαμπερή επιδερμίδα της. Ελάχιστο foundation, μια ροζ - bronzed με μια υποψία λάμψης στα βλέφαρα και απαλό nude κραγιόν στα χείλη ήταν αρκετά για να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Ταυτόχρονα, τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε έναν κομψό κότσο που όχι μόνο ήταν το πιο ταιριαστό χτένισμα για την περίσταση, αλλά δημιουργούσε και εφέ λίφτινγκ στο πρόσωπό της.

5 στάνταρ λάθη στην εφαρμογή του κραγιόν που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη

Δες το look:

Η βασίλισσα Letizia στην Αθήνα | To φυσικό μακιγιάζ της είναι άκρως κολακευτικό για κάθε γυναίκα άνω των 50
Letizia
Letizia

Γιατί το φυσικό μακιγιάζ είναι ιδανικό για γυναίκες άνω των 50;

Γιατί σκοπός του natural makeup δεν είναι να κρυφτούν εξολοκλήρου οι ατέλειες παρά μόνο να εξομαλυνθούν σε έναν βαθμό, εξ ου και το foundation που απλώνεται είναι σε ελάχιστες ποσότητες (έως και ανύπαρκτο), καθώς δεν θέλουμε να δημιουργηθεί το γνωστό (και άκρως αντιαισθητικό) cakey εφέ, που συμβαίνει πολύ συχνά αν οι ποσότητες των προϊόντων είναι μεγάλες και εισχωρούν στις γραμμές και ρυτίδες, εντείνοντας της όψη τους. Σε γενικές γραμμές, το φυσικό μακιγιάζ ευνοεί τη χρήση όσο τον δυνατόν λιγότερων προϊόντων και στρώσεων μακιγιάζ, ώστε το αποτέλεσμα να μη "βαρύνει" και δοθεί ένταση σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ