Follow us

Αυτό είναι το υβριδικό προϊόν μακιγιάζ που καμουφλάρει τους πόρους - και πωλείται κάθε 15" παγκοσμίως

Δεν γίνεται να εξαφανίσεις τους πόρους στο πρόσωπο - γίνεται όμως να βελτιώσεις εξαιρετικά την όψη τους.

skin iStock

Διεσταλμένοι πόροι στο πρόσωπο που διακρίνονται έντονα, μικρά σημάδια ή ουλές από ακμή, σπυράκια και μαύρα στίγματα καθώς και λεπτές γραμμές και ρυτίδες σε πιο ώριμες επιδερμίδες, συντελούν στη δημιουργία μιας επιδερμίδας με "υφή" ή αλλιώς ενός "textured skin".

H ανομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα είναι κάτι που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες και μια κατάσταση από την οποία όλες θέλουν να απαλλαγούν. Παρότι είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό, η αλήθεια είναι ότι ενοχλεί τις περισσότερες, και ιδίως όσες έχουν δέρμα με έντονη λιπαρότητα.

3 απλές συνήθειες που βοηθούν τις Σκανδιναβές να έχουν λαμπερή επιδερμίδα "σαν μωρού"

Αν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία γυναικών που εμφανίζουν (πολύ) διεσταλμένους πόρους και θέλουν να τους εξαφανίσουν, καταρχάς να σου πούμε ότι αυτό δεν γίνεται. Οι πόροι (πρέπει να) βρίσκονται εκεί γιατί επιτελούν ορισμένους σκοπούς. Αυτό που μπορείς να κάνεις ωστόσο είναι να τους διατηρείς καθαρούς από το σμήγμα που συσσωρεύεται αλλά και να βελτιώσεις την όψη τους τόσο με ειδικές θεραπείες στο ιατρείο όσο και με προϊόντα μακιγιάζ και skincare.

Έχεις μαύρα στίγματα και διεσταλμένους πόρους; Οι 5 μάσκες με ενεργό άνθρακα που πρέπει να δοκιμάσεις asap

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει το μακιγιάζ;

Το προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιούν όλοι οι makeup artists για να καμουφλάρουν τους πόρους (αλλά και άλλα σημάδια, λεπτές γραμμές κλπ) είναι το primer.

Τα primers έχουν την ικανότητα να καμουφλάρουν τις όποιες ατέλειες αφού δημιουργούν ένα blurring εφέ στους πόρους και στις λεπτές γραμμές, "γεμίζοντας" κατά κάποιον τρόπο τα "κενά" και δημιουργώντας μια λεία επιφάνεια. Έτσι, έχεις έναν καθαρό καμβά για να βάψεις το πρόσωπό σου όπως θες ενώ και τα προϊόντα μακιγιάζ θα μείνουν σταθερά και αναλλοίωτα για περισσότερες ώρες - ακόμα κι αν είσαι λιπαρή.

Αυτό το προϊόν μακιγιάζ χρειάζεσαι για ένα γιορτινό makeup look που θα κρατήσει ώρες

Εμείς ανακαλύψαμε το Νο.1 υβριδικό προϊόν που λειτουργεί τόσο ως ενυδατική κρέμα όσο και σαν primer. Είναι κατά κάποιον τρόπο ένα beauty item που συνδυάζει τις ιδιότητες δύο διαφορετικών προϊόντων, από τον χώρο του μακιγιάζ και του skincare. Πρόκειται για τη Vitamin-Enriched Face Base της Bobbi Brown που όχι μόνο χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση στην επιδερμίδα αλλά και βοηθά το makeup να απλώνεται καλύτερα και να διατηρείται αναλλοίωτο.

Δες παρακάτω το best-selling προϊόν + 4 ακόμα αγαπημένα μας primers:

Vitamin Enriched Face Base, Bobbi Brown

Vitamin Enriched Face Base, Bobbi Brown

Πλούσια αίσθηση, μη λιπαρή και κρεμώδης υφή, ενυδατώνει και μαλακώνει την επιδερμίδα. Συνδυάζει την ενυδάτωση χάρη στα συστατικά Shea Butter με Βιταμίνες Β, C και Ε με μια ήπια κάλυψη και "γέμισμα" των ατελειών του προσώπου.

Synchro Skin Soft Blurring Primer, Shiseido

Synchro Skin Soft Blurring Primer, Shiseido

Primer με ελαφριά σύνθεση χωρίς χρώμα που έχει σαν βάση το νερό και ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας. Η τεχνολογία που διαχεέι το φως, βελτιώνει την όψη των πόρων, της υπερβολικής γυαλάδας και στιγμιαία απαλύνει και θολώνει τις ατέλειες. Τα ματ πεπτίδια μαζί με την πούδρα Sebum Catch απορροφούν την λιπαρότητα ή τον ιδρώτα και έτσι βοηθούν το make-up να διαρκεί περισσότερο. 

Photo Finish Pore Minimizing Primer, Smashbox

Photo Finish Pore Minimizing Primer, Smashbox

Αυτό το primer λειαίνει τέλεια το δέρμα, το προετοιμάζει για την εφαρμογή make-up κι εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή στο μακιγιάζ, χαρίζοντας μια ματ εμφάνιση και γεμίζοντας τους πόρους.

Instant Perfect, Sisley

Instant Perfect, Sisley

Ένα διορθωτικό προϊόν περιποίησης που ενισχύει την επιδερμίδα και δημιουργεί μια γρήγορη βάση μακιγιάζ. Στιγμιαία, γεμίζει και σβήνει τις ρυτίδες διαχέοντας το φως. Μειώνει τη γυαλάδα, συσφίγγει τους πόρους, φωτίζει τις σκούρες περιοχές. Η σύνθεσή του συνδυάζει στοχευμένα ενεργά συστατικά περιποίησης για μακροπρόθεσμο γέμισμα και λείανση των ρυτίδων (εκχύλισμα πεπτιδίων Σόγιας). Το Instant Perfect είναι επίσης μία εξαιρετική πολύ-διορθωτική βάση μακιγιάζ που βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.

Pore Filler Primer, NYX Professional Makeup

Pore Filler Primer, NYX Professional Makeup

Λειτουργώντας τέλεια σαν βάση κάτω από το μέικαπ, η σύνθεση αυτή, χωρίς ταλκ και χωρίς έλαια, είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε για να λειάνει και να βελτιώσει την επιδερμίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ