Follow us

Winter 2023 | Οι 3 κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα είναι ιδανικές για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο

Οι φετινές τάσεις στα κουρέματα αναδεικνύουν ακόμα και τα πιο λεπτά μαλλιά.

hair Splash News / Ideal Image

"New year, new hair" λένε, και σίγουρα, δεν υπάρχει τίποτα πιο ανανεωτικό από ένα ολοκαίνουριο στιλ μαλλιών τη νέα χρονιά που θα σε κάνει να υποδεχτείς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το 2023 και να κάνεις μια "νέα αρχή". Οι πιο πρόσφατες τάσεις στα κουρέματα άλλωστε υπόσχονται όχι μόνο να σε ανανεώσουν πλήρως αλλά και να σε κάνουν να δείχνεις πιο stylish από ποτέ.

Το πιο περιζήτητο χρώμα μαλλιών για το '23 είναι και αυτό που σε κάνει να δείχνεις (πολύ) νεότερη

Ούτως ή άλλως, ένα καλό κούρεμα σου δίνει την ευκαιρία να περιποιηθείς τα μαλλιά σου, μια φροντίδα που τόσο έχουν ανάγκη σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο, ιδίως αν δεν επισκέπτεσαι φανατικά τον κομμωτή σου. Η αφαίρεση μερικών πόντων για να φύγει η ψαλίδα είναι κάτι που πρέπει απαραιτήτως να γίνει - και να γίνεται σε όλες μας ανεξαιρέτως, αν θέλουμε υγιή μαλλιά -, όπως επίσης οποιαδήποτε άλλη θεραπεία σού προτείνει και ο κομμωτής σου.

3 κορυφαία χτενίσματα που οι άντρες θα βρίσκουν πάντα hot πάνω μας

Αν τώρα ανήκεις στις γυναίκες που έχουν λεπτά μαλλιά χωρίς πολύ όγκο, οι φετινές τάσεις έχουν φτιαχτεί (και) για σένα. Face-framing layers, πλαϊνές φράντζες αλλά και ειδικές τεχνικές κουρεμάτων που βοηθούν τα μαλλιά να αποκτήσουν όγκο και κίνηση, ανήκουν στα top trends που πρέπει να σε απασχολήσουν φέτος.

Το πιο hot χρώμα νυχιών για τον χειμώνα του '23 δεν είναι αυτό που περίμενες

Δες πιο αναλυτικά παρακάτω ποιες είναι οι top τάσεις στα κουρέματα για τον χειμώνα του '23:

Πλαϊνή φράντζα

Το 2023 αφήνουμε για λίγο πίσω τις αφέλειες (full fringe, curtain bangs, wispy bangs) και υιοθετούμε για αλλαγή τις πλαϊνές φράντζες που είχαν κάνει πάταγο στα 00s. Μας αρέσουν γιατί χαρίζουν ένα αβίαστο sexiness και μια θηλυκότητα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ενώ παράλληλα κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πολύ πιο πλούσια. Για να μην αναφέρουμε ότι καμουφλάρουν τυχόν λεπτές γραμμές και ρυτίδες σε μέτωπο και στην περιοχή των ματιών, κάνοντάς σε να δείχνεις νεότερη.

Face-framing layers

Το ίδιο εφέ χαρίζουν και τα face-framing layers, δηλαδή το έντονο φιλάρισμα στα μπροστινά τμήματα των μαλλιών. Οι μπροστινές τούφες κόβονται σε τμήματα πλαισιώνοντας τα μαλλιά δεξιά κι αριστερά, χαρίζοντας έτσι άφθονο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Με αυτό το κούρεμα δείχνει ακόμα καλύτερο και το 90s blow-dry που είναι τόσο δημοφιλές τελευταία.

Butterfly cut

Πρόκειται για ένα κούρεμα που δίνει τη ψευδαίσθηση του κοντύτερου μήκους αλλά και περισσότερου όγκου στα μαλλιά χωρίς ωστόσο να έχει πράγματι κοπεί (αξιόλογο) μάκρος. Στην ουσία, αυτή την ψευδαίσθηση τη δημιουργούν τα κοντύτερα μήκη στο μπροστινό μέρος που έρχονται σε διάφορα layers και συχνά ξεκινούν από πλαϊνές αφέλειες (curtains bangs). Τα κοντύτερα αυτά layers πλαισιώνονται από πιο μακριά έτσι ώστε να μην χαθεί το μήκος. Αυτό ακριβώς το έντονο φιλάρισμα και τα διάφορα μήκη σε όλα τα μαλλιά (μπροστινά και πίσω) είναι που χαρίζουν όγκο και κίνηση ενώ δίνουν ένα πολύ παιχνιδιάρικο και girly vibe στο look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ