Follow us

Candlelit Brunette | Η χρωματική τάση που δίνει ζωή στα βαρετά, καστανά μαλλιά

Το κολακευτικό χρώμα μαλλιών, που έχει πάνω από 7,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

καστανό χρώμα μαλλιών 2023 Splash News/Ideal Image

Τα καστανά μαλλιά -ναι, ναι αυτά που από μικρό παιδί μισούσες, γιατί δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο τα καστανόξανθα- είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος. Τι γίνεται όμως αν θέλεις να τα κάνεις να δείχνουν λίγο πιο... ενδιαφέροντα; Υπάρχει τρόπος και μάλιστα είναι εξαιρετικά low-maintenace. Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το Candlelit Brunette, το it καστανό χρώμα μαλλιών για το 2023, που πριν λίγο καιρό υιοθέτησε η Kaia Gerber και το οποίο έχει πάνω από 7,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

5 δοκιμασμένες at home θεραπείες που όντως θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν

Candlelit Brunette | Το it καστανό χρώμα μαλλιών για το 2023

Όπως μαρτυρά άλλωστε και το όνομά του, το Candlelit Brunette είναι ένα καστανό, που μοιάζει να το φωτίζει η λάμψη των κεριών. Για να πετύχεις το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που βλέπεις στο TikTok, ζήτησε από τον colorist σου να διανθίσει το καστανό hair look σου με babylights στα μήκη σε μία καραμελένια απόχρωση. Αυτή η τόσο μικρή αλλαγή, θα φωτίσει το χρώμα των μαλλιών σου, αλλά και το πρόσωπό σου, κάνοντας την κουπ σου να δείχνει πιο ενδιαφέρουσα. Το αποτέλεσμα είναι ζεστό, απαλό κι φυσικά όμορφο.

Ταιριάζει υπέροχα σε καστανά μαλλιά με μέτριο ή μακρύ μήκος, ενώ είναι ιδανικό για εσένα που ψάχνεις έναν natural looking τρόπο να φρεσκάρεις το look σου. Θα το λατρέψεις όχι μόνο για το φως που χαρίζει στα μαλλιά και το πρόσωπο, αλλά και για το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά low maintenance, aka δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για touch ups.

Το "αντιγηραντικό" κούρεμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν απαιτεί φροντίδα στο σπίτι. Για να διατηρηθεί το χρώμα λαμπερό και τα μαλλιά υγιή, μην παραλείψεις να εντάξεις στη ρουτίνα σου ένα ενυδατικό σαμπουάν και conditioner και φυσικά μια θρεπτική μάσκα.

Scandi Hairline | Το νέο viral hair trend είναι ιδανικό για εσένα που έχεις πολλές -κι ενοχλητικές- φύτρες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ