Follow us

Vanilla French Nails | Η νέα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ θα κάνει κάθε εμφάνισή σου να δείχνει πιο classy

Είναι αυτό το μανικιούρ που θα διαδεχθεί τα glazed donut nails;

Beauty nails Splash News/Ideal Image

Το 2022 ήταν το δίχως άλλο η χρονιά των glazed donut, δηλαδή των λαμπερών νυχιών με περλέ ή chrome φινίρισμα, που έκανε διάσημα η Hailey Bieber. Τώρα η αγαπημένη της manicurist και το master mind πίσω από το μεγαλύτερο nail trend της προηγούμενης χρονιάς, έρχεται να κάνει μια νέα πρόταση για το 2023, φιλοδοξώντας να συνεχίσει το σερί των viral μανικιούρ.

Αυτά είναι τα 5 χρώματα νυχιών που δείχνουν πάντα classy

Vanilla French Nails | Το γαλλικό μανικιούρ εν έτει 2023

Ο λόγος για τα Vanilla French Nails, όπως το ονόμασε η ίδια, δηλαδή μια ακόμα ενδιαφέρουσα του κλασικού γαλλικού μανικιούρ. Όπως θα δεις στο post της Zola Ganzorigt, που ακολουθεί, η διαφορά τους με το κλασικό στιλ είναι ότι η άκρη των νυχιών έχει βαφτεί με ένα milky off-white βερνίκι αντί με ένα έντονο λευκό, κάτι που κάνει το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει εξαιρετικά σοφιστικέ κι "ακριβό".

Ειδικά συνδυασμένο με μακριά οβάλ ή αμυγδαλωτά νύχια, το εν λόγω μανικιούρ είναι πολύ κολακευτικό, αφού αναδεικνύει τα άκρα, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά. Την τάση έχουν υιοθετήσει ήδη πολλές celebrities από το clientele της Ganzorigt, συμπεριλαμβανομένης της Kylie Jenner και της Adele.

Αυτό είναι το πιο διαχρονικό μανικιούρ για κοντά νύχια

Όπως υπογράμμισαν πολλοί ακόλουθοί της στα σχόλια, τα Vanilla French Nails θυμίζουν αρκετά το American Manicure, που άποτελούσε μία από τις αγαπημένες επιλογές των celebrities, όπως η Jennifer Lopez και η Lily Aldridge, πριν δύο χρόνια. Όπως και να ονομάσεις το εν λόγω μανικιούρ πάντως, η κομψότητά του είναι αδιαμφισβήτητη.

Lip Gloss Nails | Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε τη νέα μεγάλη τάση στα νύχια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ