Follow us

5 Ελληνίδες celebrities προτείνουν τα πιο cute χτενίσματα για το γυμναστήριο

Η Μαρία Ηλιάκη, η Ελένη Φουρέιρα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Χριστίνα Μπόμπα παραδίδουν μαθήματα στιλ ακόμα κι εν ώρα γυμναστικής.

χτενίσματα για γυμναστήριο Instagram

Είναι αλήθεια: Όσο πιο cute νιώθεις στο γυμναστήριο, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να πηγαίνεις συστηματικά σε αυτό. Φόρεσε λοιπόν το αγαπημένο σου legging-sports bra combo και τα πιο άνετα sneakers σου και κάνε ένα από τα go-to χτενίσματα για γυμναστήριο των Ελληνίδων celebrities και σου υποσχόμαστε ότι θα είσαι fit πιο γρήγορα απ' όσο περίμενες:

Μαρίνα Βερνίκου | Το μοναδικό άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο

Τα αγαπημένα χτενίσματα για γυμναστήριο των Ελληνίδων celebrities

Ελένη Φουρέιρα

Ίσως ένα από τα πιο κομψά -και πρακτικά- χτενίσματα, που μπορείς να κάνεις για το γυμναστήριο είναι ένα braided ponytail, δηλαδή μία sleek αλογοουρά-πλεξούδα, όπως αυτή που επιλέγει συχνά η Ελένη Φουρέιρα.

Χριστίνα Μπόμπα

Έχοντας δύο παιδιά πλέον, η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχει χρόνο να σπαταλά στη δημιουργία περίπλοκων χτενισμάτων για το γυμναστήριο. Έτσι σχεδόν πάντα γυμνάζεται από την άνεση του σπιτιού της, έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε μία messy αλογοουρά.

Τόνια Σωτηροπούλου

Ακριβώς όπως και η Χριστίνα Μπόμπα, έτσι και η Τόνια Σωτηροπούλου, ακολουθεί την safe οδό και πιάνει τα μαλλιά της σε αλογοουρά όταν γυμνάζεται.

Director's Note: Αν κάνεις έντονη αερόβια άσκηση, όπως τρέξιμο ή διάδρομο, μάζεψε τα μαλλιά σου ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού σου έτσι ώστε να μην σε ενοχλούν. Αν πάλι κάνεις άσκησεις σε mat, προτίμησε μία χαμηλή αλογοουρά, που θα σου επιτρέπει να ξαπλώνεις με άνεση.

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη αγαπά τα buns ψηλά στο κεφάλι, δηλαδή τα topknots, τόσο για τις ώρες που βρίσκεται στο σπίτι, όσο και για όταν βγαίνει έξω για περπάτημα. Ακολούθησε το παράδειγμά της και μάζεψε τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας ένα scrunchie, έτσι ώστε να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από το σπάσιμο.

Μαρία Μπεκατώρου | Το άρωμα πούδρας που έχει πάντα στην τσάντα της

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τα topknots αγαπά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αφού της επιτρέπουν να κάνει pilates χωρίς να πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπό της.

Ένα εξίσου αγαπημένο της χτένισμα για το γυμναστήριο είναι και η γαλλική πλεξούδα, η οποία δείχνει super cute σε κάθε gym selfie.

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το μανικιούρ που αναδεικνύει όσο κανένα άλλο τα άκρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ