Follow us

Πλήρης ανανέωση για τη Δούκισσα Νομικού | Το hot-right-now κούρεμα που "άλλαξε" το πρόσωπό της

Η λεπτομέρεια στα μαλλιά που της χάρισε άφθονα 60s vibes.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στα μαλλιά της ever: να κόψει αφέλειες. Και λέμε "μεγάλη αλλαγή" γιατί η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να πειράζει καθόλου τα μακριά, golden blonde μαλλιά της.

Βέβαια, οι αφέλειες που είχε επιλέξει τότε, και λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ήταν wispy, δηλαδή εκείνες οι πιο αραιές αφέλειες που μοιάζουν πολύ με curtain bangs, όμως είναι τόσο λεπτές που άνετα μπορείς να τις κρύψεις ανάμεσα στα μαλλιά σου όποτε δεν θες να φαίνονται. Πρόκειται για ένα από τα πιο διακριτικά είδη bangs που μπορείς να κάνεις - και θυμίζουν πολύ Γαλλίδα.

Δούκισσα Νομικού | Το makeup hack που υιοθετεί για κάλυψη των μαύρων κύκλων και πιο ξεκούραστο βλέμμα

Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια αποφάσισε να πάει το συγκεκριμένο κούρεμα ένα βήμα παραπέρα και να εξελίξει τις αφέλειές της. Πιο συγκεκριμένα, έκοψε full bangs, δηλαδή πυκνές αφέλειες που καλύπτουν όλο το μέτωπο, ξεπερνώντας τα φρύδια και φτάνοντας μέχρι το ύψος των ματιών.

Η Μαρία Κωτσάκη, υπεύθυνη για το συγκεκριμένο κούρεμα, φρόντισε να χτενίσει τις αφέλειες με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι γυριστές και να έχουν άφθονο όγκο. Ο συγκεκριμένος τύπος αφελειών χάρισε στη Δούκισσα Νομικού ένα 60s, retro vibe που την έκανε να δείχνει, κυριολεκτικά, άλλος άνθρωπος.

Δούκισσα Νομικού | Η κίνηση ματ στην skincare ρουτίνα της για απίστευτα νεανική και λαμπερή επιδερμίδα

Δες το νέο look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ