Follow us

5 Ελληνίδες Youtubers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Μάρα Σαμαρτζή, Μαρίλια Σκαρογιάννη, Dat Lilly κ.ά

Μάρα Σαμαρτζή Instagram

Μέσα από τα grwm videos και τα vlogs τους σχεδόν νιώθεις ότι τις ξέρεις IRL. Έχεις αναρωτηθεί λοιπόν ποτέ τι εσάνς αφήνουν στο πέρασμά τους οι αγαπημένες σου Ελληνίδες Youtubers; Εμείς ρωτήσαμε πέντε από τις πιο δημοφιλείς ποιο είναι το αγαπημένο τους άρωμα κι αυτές ήταν οι απαντήσεις τους:

10 Ελληνίδες TikTokers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Μάρα Σαμαρτζή

"Είναι δύσκολο να διαλέξω μόνο ένα γιατί ανάλογα με τη διάθεσή μου τα αλλάζω", λέει η Μάρα Σαμαρτζή, μία από τις OG beauty vloggers στο ελληνικό Youtube. "Αν έπρεπε να το κάνω θα επέλεγα το Τhe Αrchitects Club Eau de Pargum του οίκου Arquiste γιατί με κάνει να νιώθω χαρούμενη", προσθέτει. "Έχει μέσα γλυκό λεμόνι, βανίλια και ξύλο και είναι από αυτά τα αρώματα που σου θυμίζουν κάθε στιγμή ότι μπορείς να τα καταφέρεις".

5 Ελληνίδες Youtubers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Μαρίλια Σκαρογιάννη (Marilia's Choice)

Ούσα μέσα στα beauty trends, η Μαρίλια Σκαρογιάννη δεν θα μπορούσε παρά να φορά ένα από τα πιο viral αρώματα των τελευταίων μηνών, το Vanilla 28 του brand Kayali (sephora.gr). Η ίδια, καθώς δηλώνει fan των gourmand αρωμάτων και ιδιαίτερα της βανίλιας, ενώ, όπως λέει, ενθουσιάζεται από τις νότες από κρεμώδες γιασεμί, βραζιλιάνικου tonka bean, musk, amber, patchouli και μαύρης ζάχαρης. "Είναι ένα άρωμα που βγάζει καθαρή βανίλια στην αρχή, αλλά μετά καταλαβαίνεις ζάχαρη και τα λουλούδια. Είναι πολύ ζεστό και feminine και κάθε φορά που το φοράω, κάποιος θα με σταματήσει για να με ρωτήσει ποιο είναι" , εξηγεί. "Είναι τέλειο και για layering με άλλα αρώματα", προσθέτει.

άρωμα

Σοφία Καρβέλα | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που εμφανίζεται διαρκώς στο Instagram feed σου

Αγγελική Κόκλα (Dat Lilly)

Το άρωμα που ξεχωρίζει η Dat Lilly δεν είναι άλλο από το all time classic Black Opium του οίκου Yves Saint Laurent Beauty. Αυτό το προκλητικό, ελκυστικό, ανατολίτικο άρωμα αποτελεί τον πιο εθιστικό συνδυασμό αχλαδιού, ροζ πιπεριού, ανθών πορτοκαλιάς, καφέ, γιασεμιού και βανίλιας.

άρωμα

Zoe Pre

Η ιστορία του αγαπημένου αρώματος της Zoe Pre έχει... τραγικό τέλος. "Έχω φάει έρωτα τον τελευταίο καιρό, από το καλοκαίρι δηλαδή, με το Womanity Eau De Parfum του οίκου Mugler, το οποίο έχει καταργηθεί όμως", λέει. Δεν έχω ξαναφορέσει άρωμα που να αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου", παραδέχεται μιλώντας για το υπέροχο αυτό άρωμα με νότες από σύκο και χαβιάρι.

άρωμα

Μαριάννα Γαρυφαλλίδου

Το αγαπημένο άρωμα της Μαριάννας Γαρυφαλλίδου είναι ένα που μόλις πριν λίγο καιρό ήρθε στην Ελλάδα: Το Eilish Eau De Parfum της Billie Eilish (hondoscenter.gr). "Το δοκίμασα πριν 6 μήνες περίπου και δεν έχω φορέσει άλλο άρωμα από τότε", λέει η ίδια. "Είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες, είναι διακριτικό αλλά και sexy ταυτόχρονα", λέει μιλώντας για το γλυκό άρωμα με νότες από ζαχαρωμένα πέταλα, κρεμώδη βανίλια και κομψά ξύλα. "Και εννοείται το μπουκαλάκι είναι ένα στολίδι από μόνο του-, ένα γυναικείο σώμα που σου υπενθυμίζει να αγαπάς τον εαυτό σου", προσθέτει.

άρωμα

Η Μαρίνα Βερνίκου μόλις έγινε ξανθιά | Η ριζική κι απρόσμενη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ