Follow us

New hair, don't care | Η Δανάη Μπάρκα έκοψε τα μαλλιά της στην πιο κομψή κουπ

Το νέο της κούρεμα ανήκει στις top τάσεις μαλλιών του 2023.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Με ένα ολοκαίνουριο κούρεμα αποφάσισε να υποδεχτεί τον νέο μήνα η Δανάη Μπάρκα, που θέλησε να ανανεώσει τα καστανά μαλλιά της - αλλά και τη διάθεσή της.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε "ποδαρικό" στον Φλεβάρη επιλέγοντας να αφαιρέσει μερικούς πόντους από τα πολύ μακριά μαλλιά της, μια κίνηση που την έκανε να δείξει αμέσως πιο φρέσκια και ανανεωμένη. Πλέον, το μήκος της κουπ φτάνει λίγο πάνω από το στήθος της, ενώ τα μαλλιά της είναι καθαρά, χωρίς ταλαιπωρημένες άκρες ή / και ψαλίδα. Ένα κούρεμα που κάθε γυναίκα με μακριά μαλλιά πρέπει να κάνει κάθε τόσο, έτσι ώστε να βοηθά την τρίχα να δυναμώσει αλλά και να μεγαλώσει γρηγορότερα.

Το french-chic χτένισμα με αφέλειες της Δούκισσας Νομικού που κολακεύει κάθε πρόσωπο

Παράλληλα, η παρουσιάστρια έκανε ένα sleek hairstyle, λίγο διαφορετικό από το σπαστό signature look με το οποίο την έχουμε συνηθίσει. Έτσι, το κούρεμα "έδειξε" ακόμα περισσότερο με τα μαλλιά της χτενισμένα σε ένα ολόισιο hairstyle. Αυτό το look άλλωστε ανήκει και στις top τάσεις του χειμώνα, ενώ προτείνεται από όλους τους σχεδιαστές μόδας ως το απόλυτο, κομψό hairstyle: ίσια μαλλιά μέχρι το στήθος, με χωρίστρα στη μέση.

Βίκυ Καγιά | Το νέο, γαλλικό κούρεμά της σμιλεύει και "αδυνατίζει" το πρόσωπο

Δες το look:

Θυμήσου το πριν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ