Vanilla Girl Hairstyles | 5 εύκολα χτενίσματα που θα σε χρίσουν το πιο stylish "Vanilla girl"

Υιοθέτησε και στα μαλλιά σου την πιο viral αισθητική που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα social media.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν είσαι fan των social media και σου αρέσει να χαζεύεις με τις ώρες το feed σου σε Instagram ή/και TikTok, ξετρυπώνοντας όλα τα νεότερα trends σε μαλλιά, μακιγιάζ και ρούχα, αποκλείεται να σου έχει ξεφύγει η τάση που έχει ξεσηκώσει για τα καλά όλες τις fashion & beauty addicts.

Αναφερόμαστε στη "Vanilla girl" αισθητική, που είναι η πιο σύγχρονη και νεανική εκδοχή της clean beauty aesthetic. Μια τάση που θέλει μίνιμαλ looks, που αποπνέουν ωστόσο μια πολυτέλεια, κομψότητα αλλά και άνεση. Με λίγα λόγια, αυτό μεταφράζεται σε δροσερά looks μακιγιάζ με ελάχιστο makeup και διακριτικές αποχρώσεις από τη παλέτα των Nudes / crème / beiges, όπως επίσης σε εξίσου άνετα ρούχα σε αντίστοιχα χρώματα, και χρυσά, μίνιμαλ κοσμήματα.

Λαμπερή, νεανική επιδερμίδα στα 40+ | Ποιες συνήθειες να υιοθετήσεις και ποιες να αφήσεις πίσω σου

Τι γίνεται όμως με τα χτενίσματα; Φυσικά, η συγκεκριμένη τάση δεν γινόταν να αφήσει εκτός τα μαλλιά μας, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα χτενίσματα που αναλογούν στη "Vanilla girl" αισθητική. Οι λέξεις - κλειδιά που τα χαρακτηρίζουν απόλυτα είναι, και πάλι, ο μινιμαλισμός, η απλότητα αλλά και το casual chic vibe που αποπνέουν θηλυκότητα και πολυτέλεια, χωρίς ωστόσο να μιλάμε για κάτι υπερβολικό.

Έτσι, έχουμε τους κότσους ή τα μαζεμένα μαλλιά με με τα γνωστά μας κλάμερ (claw-clips), τις περίτεχνες αλογοουρές, τα ανάλαφρα 90s blow-dry χτενίσματα, τις πλεξούδες αλλά και τα χαλαρά, ίσια μαλλιά που ωστόσο δεν έχουν αυστηρά sleek όψη.

Glass lips | Η νέα τάση μακιγιάζ που κάνει τα χείλη να δείχνουν σούπερ λαμπερά και σαρκώδη

Παρακάτω, δες αναλυτικότερα τα χτενίσματα:

Η περίτεχνη αλογοουρά

Τα χτενίσματα με claw-clips

Τα casual sleek μαλλιά

Οι ανάλαφρες μπούκλες

Οι κάθε είδους πλεξούδες