Follow us

Like a girl | 5 stylish χτενίσματα που θα αναδείξουν την πιο κοριτσίστικη πλευρά σου

Μάθε ποια χτενίσματα θα σε κάνουν να δείχνεις πολύ νεότερη.

Elsa Hosk Splash News / Ideal Image

Έχεις ακούσει πολλές φορές για τα χτενίσματα ή τα κουρέματα που δείχνουν "μεγαλίστικα" ή πολύ κυριλέ, και προσθέτουν άδικα χρόνια στο πρόσωπό σου, κάνοντάς σε να δείχνεις πιο μεγάλη. Αντίστοιχα, υπάρχουν και εκείνα τα χτενίσματα που είναι τόσο κοριτσίστικα, που έχουν το ακριβώς αντίθετο εφέ: χαρίζουν ένα τόσο νεανικό vibe, που σε κάνουν να δείχνεις πολύ πολύ νεότερη.

5 κλασικά λάθη στα μαλλιά που σε κάνουν να δείχνεις (πολύ) μεγαλύτερη

Συνήθως, μιλάμε για κάθε είδους πλεξουδάκια και κοτσίδες, κότσους και αλογοουρές, που όμως έχουν κάθε φορά ένα μικρό twist για να γίνουν πιο ενδιαφέροντα αλλά και πιο θηλυκά. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις ποια είναι αυτά, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

3 αγαπημένα χτενίσματα από τα 00s που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη

Τα 5 stylish χτενίσματα που μπορείς να κάνεις είναι τα εξής:

Χτενίσματα με butterfly clips

Τα butterfly clips είναι κοκαλάκια - πεταλούδες που θα βρεις είτε σαν τσιμπιδάκια μαλλιών, είτε σαν clips, είτε ακόμα και σαν μικρά κλάμερ. Εμπνευσμένα από τα late 90s- early 00s, έχουν κάνει δυναμικό comeback τις τελευταίες σεζόν και φοριούνται σε κάθε ευκαιρία και - σχεδόν - με κάθε χτένισμα. Καταλαβαίνεις πόσο νεότερη μπορούν να σε δείξουν, αν σκεφτείς ότι τα φορούσαμε στο... δημοτικό. Οι παρακάτω φωτογραφίες ωστόσο θα σε πείσουν ότι, εκτός από ultra girly και χαριτωμένα, είναι και πολύ stylish:

Spikey buns

Πρόκειται για τα μαζεμένα σε δύο μεριές μαλλιά, που είναι πιασμένα σε δύο ψηλούς κότσους - σαλιγκάρια, δεξιά και αριστερά της χωρίστρας. Μοιάζουν πολύ με τα γνωστά space buns, ενώ θα λέγαμε ότι αποτελούν την πιο "ατημέλητη" εκδοχή τους.

Loose braids

Οι κάθε είδους πλεξούδες, εφόσον είναι πλεγμένες χαλαρά και όχι σφιχτά, δίνουν το ίδιο ακριβώς εφέ. Plus: Πρόσθετε τα μικρά butterfly clips που προαναφέραμε και θα δεις πόσο πολύ θα αλλάξει το στιλ ακόμα και της πιο απλής κοτσίδας.

80s half ups

Τα μαλλιά που είναι πιασμένα μισά-μισά στην κορυφή του κεφαλιού είναι από τα πιο νεανικά, και always on trend, χτενίσματα που μπορείς να κάνεις. Για να δώσεις ένα ακόμα πιο girly touch ωστόσο, φρόντισε να πιάσεις με scrunchie τα μαλλιά σου ψηλά και να δώσεις πολύ όγκο κάνοντας ένα σφιχτό δέσιμο που θα δημιουργήσει ένα fountain effect.

Yoga headbands

Άλλο ένα αξεσουάρ μαλλιών από το παρελθόν που όμως έχει γίνει πλέον τόσο cult, που το φορούν όλες ανεξαιρέτως οι fashionistas. Ο λόγος για τις oversized κορδέλες ή yoga headbands, που καλύπτουν μεγάλο μέρος του μετώπου αλλά και των μαλλιών και δίνουν άφθονους πόντους στιλ. Στα συν ότι καμουφλάρουν ακόμα και τις χειρότερες hair days σου.

Λιπαρά μαλλιά | 3 pro tips για να διατηρήσεις φρέσκο το hair look σου όσο το δυνατόν περισσότερο

Last but not least, τα beanies:

Άλλος ένας πανεύκολος τρόπος για να δείξεις νεότερη στο λεπτό είναι να φορέσεις ένα σκουφάκι ή baseball hat, που επίσης ανήκουν στις κορυφαίες τάσεις της μόδας του χειμώνα. Τα σκουφάκια και τα jockeys έχουν από τη φύση τους ένα πιο casual, athleisure στιλ οπότε καταλαβαίνεις πόσο νεότερη θα σε κάνουν να δείχνεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ