Glossy Lids | Η νέα τάση στο μακιγιάζ ματιών για πιο ανάλαφρο, νεανικό look στο πρόσωπο

Χάρισε λάμψη στα βλέφαρά σου μέσα σε 5', με μόλις ένα προϊόν μακιγιάζ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Glossy lips, lip gloss nails, glazed skin & hair... Οι παραπάνω ονομασίες αφορούν τα πιο πρόσφατα beauty trends που κάνουν χαμό τους τελευταίους μήνες στα social media και όλα τους έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την glossy, διάφανη λάμψη στο μακιγιάζ ματιών και προσώπου.

Vanilla girl makeup | H νέα αισθητική στο μακιγιάζ που κάνει χαμό στα social media

Αναλυτικότερα, και όπως μπορείς εύκολα να καταλάβεις και από το όνομα, μιλάμε για τη διάφανη, dewy, "υγρή" λάμψη που τείνουν να έχουν όλα πλέον, από την επιδερμίδα και τα χείλη, μέχρι ακόμα και τα νύχια μας. Φυσικά, η τάση δεν γινόταν να αφήσει στην απ' έξω τα μάτια μας, που αποκτούν εξίσου αυτή την ανάλαφρη, σούπερ κολακευτική λάμψη.

Πώς θα το πετύχεις:

Το πιο ωραίο σε αυτό το trend είναι ότι μπορείς να το πετύχεις πανεύκολα, με μόλις ένα προϊόν μακιγιάζ και μέσα σε 5'. Ένα από τα πιο low-maintenance μακιγιάζ και ιδανικό για σένα που είσαι newbie στον χώρο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα διάφανο eye gloss που θα απλώσεις με τα χέρια ή ένα πινελάκι στα βλέφαρά σου. Στην πραγματικότητα, μιλάμε για ένα κλασικό lip gloss χωρίς χρώμα, το οποίο σίγουρα διαθέτεις στο νεσεσέρ σου. Τα βλέφαρα θα αποκτήσουν μονομιάς αυτή τη χαρακτηριστική, υγρή, γυαλιστερή λάμψη που δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να αναδειχθούν.

Εύκολο μακιγιάζ για αρχάριες | 5 χρήσιμα beginners' tips για να μην κάνεις ποτέ λάθος

Expert tip:

Αν το διάφανο γκλος σού φαίνεται κάπως βαρετό και θες να κάνεις το makeup look σου πιο ενδιαφέρον, μπορείς να απλώσεις πρώτα την αγαπημένη σου απόχρωση κρεμώδους σκιάς στα βλέφαρα και από πάνω να φορέσεις το διάφανο gloss.

BAFTAs 2023 | 3 celebrities που αποδεικνύουν ότι το natural look είναι ό, τι πιο hot στο μακιγιάζ φέτος