Follow us

Βίκυ Καγιά | Αποκάλυψε το μικρό μυστικό της για απόλυτα νεανική όψη στην επιδερμίδα μετά τα 40

Η παρουσιάστρια ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο makeup tip.

Βίκυ Καγιά Instagram

Όσο την κοιτάμε και τη θαυμάζουμε μάς είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Βίκυ Καγιά διανύει αισίως την 5η δεκαετία της ζωής της. Η 44χρονη παρουσιάστρια έχει τόσο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα που, σε συνδυασμό με το όλο της παρουσιαστικό, εύκολα περνιέται για πολύ νεότερη. Ιδίως σε ό, τι αφορά την επιδερμίδα της, η ίδια υποστηρίζει τη "less is more" φιλοσοφία στο skincare και μακιγιάζ, με την έννοια του ότι προσπαθεί να εφαρμόζει πάντοτε τα απολύτως απαραίτητα για να δείχνει υγιής και λαμπερή. Και αυτό ακριβώς είναι και το μικρό μυστικό που ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια και τη βοηθά να διατηρεί αψεγάδιαστη την επιδερμίδα της.

Βίκυ Καγιά | Το νέο, γαλλικό κούρεμά της σμιλεύει και "αδυνατίζει" το πρόσωπο

Πιο συγκεκριμένα, και αναφορικά με το μακιγιάζ, η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι προσπαθεί να φορά όσο το δυνατόν λιγότερο makeup, για να αφήνει το δέρμα της να "αναπνέει" από τα συνεχόμενα makeup looks που κάνει για τις ανάγκες των τηλεοπτικών γυρισμάτων αλλά και φωτογραφίσεων.

Everyday makeup

Όσον αφορά στο καθημερινό μακιγιάζ της, η Βίκυ Καγιά προτιμά να χρησιμοποιεί τα πολύ βασικά. Εφαρμόζει απαραιτήτως ένα υγρό, λεπτόρρευστο foundation για ομοιόμορφη βάση στο πρόσωπο, ενώ χρησιμοποιεί το concealer τοπικά, για να καλύψει τυχόν μαύρους κύκλους ή άλλα μικρά σημάδια. Επίσης, το highlighter χρησιμοποιείται στρατηγικά για να δώσει φως σε συγκεκριμένα σημεία αλλά και να της χαρίσει αυτή τη dewy λάμψη στα ζυγωματικά που κάνει όλες τις γυναίκες να δείχνουν τόσο δροσερές και νέες. Όσο για τα μάτια, μια απαλή ιριδίζουσα σκιά σε καφέ και χρυσές αποχρώσεις αρκεί για να τονιστεί το βλέμμα της, πάντα σε συνδυασμό με δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες. Τέλος, το σομόν / μπεζ-ροζ κραγιόν δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της, το οποίο οφείλει να είναι πολύ ενυδατικό και να αφήνει ένα λαμπερό φινίρισμα υγείας στα χείλη.

Δούκισσα Νομικού | Το makeup hack που υιοθετεί για κάλυψη των μαύρων κύκλων και πιο ξεκούραστο βλέμμα

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ