Follow us

Nail Art Άνοιξη '23 | 10 κομψά και μίνιμαλ σχέδια για σένα που έχεις κοντά νύχια

Ποιος είπε ότι το nail art πρέπει να είναι "κραυγαλέο" για να ξεχωρίσει; Κάνε τη διαφορά με τα πιο μίνιμαλ looks.

nails Pixel Formula

Σου αρέσουν τα σχέδια στα νύχια, όμως προτιμάς την πιο απλή και μίνιμαλ εκδοχή τους, ώστε να τα υιοθετήσεις στο μανικιούρ σου, παρά τα φανταχτερά σχέδια που μπορεί να βλέπεις κατά καιρούς στα social media. Και είναι αλήθεια ότι το nail art μπορεί να κάνει τα άκρα σου να ξεχωρίσουν, όμως οι περισσότερες προτάσεις που βλέπουμε περιέχουν έντονα σχέδια και χρώματα, που δεν απευθύνονται σε όλα τα γούστα και στιλ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το nail art δεν μπορεί να είναι πιο μίνιμαλ και απλό.

Κι ενώ όλα δείχνουν ότι την άνοιξη του '23 τα νύχια μας θα "γεμίσουν" με bold χρώματα αλλά και περίτεχνα σχέδια με εντυπωσιακές διχρωμίες, φανταστικά φλοράλ, ακόμα και glitter, υπάρχει και η πιο "clean" προσέγγιση, με λεπτεπίλεπτα, φίνα σχέδια, πολλές φορές ακόμα και σε ένα μόνο νύχι, που είναι ο ορισμός της κομψότητας σε ό, τι αφορά το nail art.

Η Χριστίνα Μπόμπα με το κομψό μανικιούρ που λατρεύουν και οι Γαλλίδες

Έτσι, λατρέψαμε τις μίνιμαλ προτάσεις με μικρά ουράνια τόξα, καρδούλες (όχι, δεν είναι μόνο για του Αγίου Βαλεντίνου), μαργαρίτες και μικρά άνθη, πουά αλλά και διακριτικά glitter. Παράλληλα, ακριβώς επειδή είναι μικρά και διακριτικά, ταιριάζουν ακόμα καλύτερα στα κοντά νύχια. Με λίγα λόγια, αποτελούν την ιδανική πρόταση για σένα που έχεις κοντά νύχια και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να τα μακρύνεις για να τα υιοθετήσεις στο μανικιούρ σου.

Beauty Editor's note:

Tα κάθε λογής nail art patterns που γίνονται μόδα κατά καιρούς είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για να ακολουθήσεις τα trends και να είσαι "in", αν είσαι από τις γυναίκες που γενικά δεν ρισκάρουν με την υπόλοιπη εμφάνισή τους (κούρεμα, βαφή και χρώμα μαλλιών, πειραματισμούς στο μακιγιάζ, κ.ο.κ.).

Μανικιούρ Άνοιξη 2023 | 5 super girly μανικιούρ με τα οποία έχουμε πάθει εμμονή

Δες παρακάτω τις ιδέες σε σχέδια νυχιών που θα λατρέψεις αν είσαι minimalist:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ