Follow us

Grey & Gorgeous | Η Μαρία Αλιφέρη άφησε τα μαλλιά της γκρίζα κι είναι πιο όμορφη από ποτέ

Η νέα εμφάνιση της 72χρονης ηθοποιού με ανανεωμένο hair look.

MissBloom TEAM
Μαρία Αλιφέρη NDP

Μία από τις πιο women empowering τάσεις στην ομορφιά τα τελευταία χρόνια είναι εκείνη που καλεί τις γυναίκες να "αγκαλιάσουν" τα γκρίζα μαλλιά τους και τις απόλυτα φυσιολογικές κι υπέροχες αλλαγές που φέρει ο χρόνος στην εμφάνισή τους.

More Power To Her | Η Ρέα Τουτουνζή άφησε γκρίζα τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Μερικές από τις celebrities, που άνοιξαν το δρόμο για την αποδοχή των γκρίζων μαλλιών είναι φυσικά η Sarah Jessica Parker, η Helen Mirren και η Andie MacDowell, ενώ δεν είναι λίγες κι οι Ελληνίδες stars που δέχτηκαν την πρόκληση, ανάμεσά τους οι Ρέα Τουτουνζή, Ματθλίδη Μαγγίρα και Λουκία Παπαδάκη.

Grey is the new sexy | 10 Ελληνίδες celebrities που άφησαν φυσικά τα γκρίζα μαλλιά τους

Στη λίστα έρχεται τώρα να προστεθεί και η Μαρία Αλιφέρη, η οποία έχει πλέον απαρνηθεί την χαρακτηριστική πολύ ανοιχτόχρωμη ξανθιά απόχρωση των μαλλιών της, αφήνοντας τη φυσική γκρίζα απόχρωσή τους να γίνει μέρος του signature look της. Η 72χρονη ηθοποιός πόζαρε μπροστά στο φωτογραφικό φακό σε πρόσφατη έξοδό της έχοντας τα γκρίζα μαλλιά της πιασμένα σε μία "αφράτη" πλεξούδα αποδεικνύοντας ότι τόσο τα γκρίζα, όσο και τα μακριά μαλλιά μπορούν να δείχνουν εξαιρετικά κομψά στις γυναίκες άνω των 70. Για εμάς της αξίζει ένα τεράστιο "μπράβο".

Δες τις φωτογραφίες:

Grey & Gorgeous | Η Μαρία Αλιφέρη άφησε τα μαλλιά της γκρίζα κι είναι πιο όμορφη από ποτέ
Μαρία Αλιφέρη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ