Follow us

Hailey Bieber | Αυτή είναι η κίνηση ματ που της εξασφαλίζει αξιοζήλευτη λάμψη στο πρόσωπο

Δες πώς θα αποκτήσεις κι εσύ το περιοβόητο "Hailey Bieber effect" στην επιδερμίδα σου.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Όποτε ακούς το όνομα του πασίγνωστου μοντέλου, το μυαλό σου - μάλλον - πηγαίνει συνειρμικά σε αυτή την clean beauty αισθητική, όπου όλα είναι απλά, λιτά και απέριττα πάνω της, χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα για να είναι αψεγάδιαστη. Και σε αυτό ακριβώς έχει βασίσει η Hailey Bieber το "χτίσιμο" όλης της εικόνας της αλλά και του beauty brand της, Rhode.

Εξού και το "Hailey Bieber effect", μια νέα ορολογία που βλέπουμε να "παίζει" πολύ στα social media τελευταία και προφανώς χρησιμοποιείται για να περιγράψει την απέραντη λάμψη που εκπέμπει πάντοτε η επιδερμίδα της. Πλήρως ενυδατωμένη και dewy, δικαίως την έχουν παρομοιάσει με "glazed donut", ενώ σύσσωμος ο beauty κόσμος αναρωτιέται ποια είναι τα skincare μυστικά της.

Το genius blush hack της Hailey Bieber για ροδαλή επιδερμίδα και (πολύ) ανορθωμένα ζυγωματικά

Πέρα από το εντατικό skincare, την υγιεινή ζωή και το "εξυπνο" μακιγιάζ, η Hailey Bieber φροντίζει πολύ και για τον τρόπο εφαρμογής των κρεμών της στη επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα, δεν αρκεί απλά να απλώσεις το σέρουμ, την ενυδατική, το face oil και το αντηλιακό στο πρόσωπό σου, βιαστικά ή απρόσεκτα, απλά για να ολοκληρώσεις όλες τις κινήσεις και να βγεις από το σπίτι ή να πέσεις για ύπνο το βράδυ. Το μοντέλο και influencer φαίνεται ότι ακολουθεί μια ολόκληρη τελετουργία, αφού εφαρμόζει το skincare με απαλές κινήσεις μασάζ, πολύ προσεκτικά και χωρίς να βιάζεται.

Λαμπερή, νεανική επιδερμίδα στα 40+ | Ποιες συνήθειες να υιοθετήσεις και ποιες να αφήσεις πίσω σου

Το μασάζ βοηθά πολύ τα προϊόντα να απορροφηθούν από την επιδερμίδα σε βάθος, χάρη στις απαλές, συγχρονισμένες κινήσεις με τα δάχτυλα που "σπρώχνουν" τις υφές σε ακόμα πιο μέσα στο δέρμα. Επιπλέον, αυτές οι κινήσεις είναι που ευνοούν και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, που με τη σειρά της ευνοεί αυτή τη λάμψη αλλά και απαλότητα που αποκτά η επιδερμίδα.

Winter 2023 | Οι 3 κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα είναι ιδανικές για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο

Πώς θα το κάνεις κι εσύ

Για να σου γίνει πιο εύκολο να υιοθετήσεις το face massage στην καθημερινότητά σου, προσπάθησε να βρεις λίγη ώρα μέσα στη μέρα που θα την αφιερώσεις αποκλειστικά στο skincare. Βοηθά πολύ να το κάνεις ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική που θα σε χαλαρώσει, ακόμα και παρακολουθώντας κάτι στην τηλεόραση ή στο Netflix. Ένα άλλο beauty tool που θα κάνει την όλη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική είναι τα jade rollers και τα λοιπά εργαλεία μασάζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ